اگ بعد ده سال از زندگی تون سر ۵۰۰تومن پول ک بااجازه همسرتون برداشتین اما یادتون رفته اسکرین شات ش رو بزارین براش
بیاد و بهتون تهمت دزدی بزنه جلو خانوادش چیکار میکنید؟؟
دوتا بچه دختر هم داشته باشین
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
خوب شما که همسرتون رو تا الان باید شناخته باشین اگر فکر میکنید ادامه دادن به این داستان براتون شر میشه کوتاه بیاد جو آروم شد باهاش صحبت کنید و بگید که ناراحت شدید
بهش نگفتی مگه پول من و پول تو داریم بعد از اینهمه سال؟
اون منو جزو خودش نمیدونه بچه هاشم همینطور
اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
فکر می کنم بیشتر ازین چیزها مشکل داشته باشید و این یه چشمشه به فکر حلشون باش و خب نمیدونم اخلاق همسرتون چیه میتونید بهش اعتراض کنید یانه
کاربران عزیز لایک نفرماییییید🌈 کاربری خربوریدان دیگه نیست پس انقد به کاربری من گییییییر ندید😏نی نی یار عوض نمیکنه والا وگرنه هم خودم و راحت میکردم هم شما رو.فضولا🌚
خوب شما که همسرتون رو تا الان باید شناخته باشین اگر فکر میکنید ادامه دادن به این داستان براتون شر م ...
میگ تقصیر خودته میخاستی نکنی ک ناراحت نشی
میبرمش مشاوره که بعد ده ساااال داره این مسیله رو میگه 😑یه چیزیش هست یا از دستت ناراخته داره مثلا تلافی میکنه یا یه مسئله ای ذهنشو درگیر کرده و...
(اگه سوال شرعی داشتین تاجایی که بلد باشم جواب میدم مخصوصا درمورد احکام بانوان )راستی راه چاره واسه شپش قطره کیمیا هست سوال داشتید تو یکی از تاپیکام بپرسید❤️
یعنی خودخواهه منو بچه هام جدا از خودشیم برا هرپولی باید دلیل بیاریم چند بار
ک برا چی میخایم
بااینک مضیقه مالی اصلا نداریم
گیریم که نگفته باشی یعنی تو اندازه پونصد تومن تو اون خونه ارزش نداری؟! برین ب گور پدر خودش و خانوادش
خانوادمم همینو گفتن 🥺اما من حرف بزنم همین خرجی هم ک میده دیگ نمیده