2777
2789

سلام دوستان کسی تونسته سال جدید وام ازدواج بگیره اگه گرفتین لطفا راهنمایی میکنین که چیکار کردین لعنتی سایت همش میزنه هیچ بانکی اعتبار نداره😐😐😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من فروردین ماه ثبت نام کردم ۲ روز بعد پیام اومد و رفتم دنبال کاراش و گرفتم  اما همسرم ی ...

ببخشید شما چه بانکی بودین؟ خودتون با گوشی ثبت نام کردین؟ من الان یه ماهه میخام با گوشی ثبت نام کنم اصلا نمیشه 

ببخشید شما چه بانکی بودین؟ خودتون با گوشی ثبت نام کردین؟ من الان یه ماهه میخام با گوشی ثبت نام کنم ا ...

رفاه 

اما اگه حقوق بگیر رفاه دارین ثبت نام کنین(شهر ما میگه فقط ضامن از بانک رفاه بیارین)

بله 

۸ و نیم صبح یا ۹ وارد سایت بشید 

نه هنوز ثبت نام کردیم و داریم کارهای خضوریشو انجام میدیم . یکم خیلی ادمو اذیتت میکنن و حواله میدن ب ...

ببخشید خودتون با گوشی ثبت نام کردین؟ کدوم بانکین و بعد چندوقت پیامک اومد واستون؟

ببخشید خودتون با گوشی ثبت نام کردین؟ کدوم بانکین و بعد چندوقت پیامک اومد واستون؟

بعله مرحله اول با گوشی ثبت نام کردیم من ملت همسرم ملی برای من ظرف یک هفته پیامش اومد . ولی واقعا ثبت نامش سخت بود چون من باید حتما شعبه مورد نظرم ثبت نام میکردم دو هفته طول کشید تا آخرش فهمیدم بانکها از 9:۱۰ باز میشدن و سریع هم بسته میشدن 

رفاه  اما اگه حقوق بگیر رفاه دارین ثبت نام کنین(شهر ما میگه فقط ضامن از بانک رفاه بیارین) بله ...

عجب دردسری داره. من تهرانم میگن که بانک رفاه دیر وام میدن نسبت به بانک‌های ملی و ملت 

بعله مرحله اول با گوشی ثبت نام کردیم من ملت همسرم ملی برای من ظرف یک هفته پیامش اومد . ولی واقعا ثبت ...

ببخشید شما تهران هستین؟ شنیدم که بانک ملت توی وام ازدواج نسبت به بانک‌های دیگه زودتر وامو میده. یعنی 9ده دقیقه تا نه ونیم باز هست سایت بانکا؟ 

ببخشید شما تهران هستین؟ شنیدم که بانک ملت توی وام ازدواج نسبت به بانک‌های دیگه زودتر وامو میده. یعنی ...

نه تبریز 

درسته 

شما از ۹ وارد سایت شو مدام رفرش کن تا باز بشه چون نگه داری برای ۹:۱۰ سایت کند میشه تونستی دوتا تب باز کن یا با دوتا مرورگر جدا برو . اینجوری کنی قطعا فردا میتونی ثبت نام کنی . شاید روزهای تعطیل باز نشه کلا