2777
2789

دوستان سلام.  برادر من یک عمر از من و پدر مرحومم بعناوین مختلف پول می‌گرفت و خرج زندگیش خیلی بالا بود. ‌هر چی بهش میگفتیم کمتر خرج کنید گوش نمیداد.  خانومش هم فقط میگفت پول بیار مهم نیست از کجا میاری. ‌قبل از عید پدرم مرحوم شد و تمامی مخارج کفن و دفن و مراسم رو خودم دادم و برادرم هیچی نداد و گفت ندارم. ‌الان من دارم مادر بیمارم رو نگه میدارم خونه خودم و چند روز پیش باز ۲۵ میلیون ازم گرفت گفت برای دخترم باید لبتاب بخرم بعد که گفتم پولمو بده کلی بهم بدو بیراه گفت. ‌امروز طلبکاراش رفتن سروقتش و بازداشت شده هی بهم میگه برام وثیقه بذار بیا دنبال کارهام. ‌میگم به پسرت زنگ‌بزن به خانومت بگو . میگه نه اصلا اونا نفهمن ناراحت میشن . من چکار کنم دوستان، ؟ سی ساله از منو پدر مرحومم گرفته و خرج کرده الان توقع داره آزادش کنم بهم بگین چکار کنم؟ 

نرو 

رهاش کن ب احوال خودش

دکترم فهمیده دردم درد بی درمان توست                            دیدنت را نسخه حال خرابم کرده است                              بی وفا داروی من گرمای دستان تو بود                              لطف کن دیگر نیا دکتر جوابم کرده است 🖤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو همسرم  راضی نیست

واسه هرکسی خرج کردی او ن پولها رو بگو اون  وثیقه بزاره

فردا بیرون بیاد    بدهی نمیده از دست طلب کار فراری

تو می مونی و کلی دردسر    ملکت  میره  مزایده

میشه یه روز تایپک بزنم  بگم هورااااا بلاخره وزنم  ۶۰ کیلو شد  

به نظرم شگرد خانوادگیشونه   میخوان  خودشون رو به دردسرنندازن

وگرنه   خبر دارن

با نقشه خودشون گفتن به تو بگن   که بپیچانید

به هیچ وجه این کار رو نکن

بگو همسرم  راضی نیست واسه هرکسی خرج کردی اوت پولها رو بگو اون  وثیقه بزاره فردا بیرون بی ...

من همسر ندارم و پزشک هم هستم. برای اون هم نقش برده مالی رو دارم که هر وقت پول میخواست از من می‌گرفت.  بارها اجاره خونه اش رو دادم جهیزیه دخترش رو دادم که مشکلی براش پیش نیاد ولی واقعا دیگه نمیتونم

من همسر ندارم و پزشک هم هستم. برای اون هم نقش برده مالی رو دارم که هر وقت پول میخواست از من می‌گرفت. ...

پول بدی ندی آدم بده تویی .ولش کن فقط بگو توانایی اداره زندگی تورو ندارم خودت با زنت برا زندگیتون فکر کن .ملاقاتش هم نرو که اوامرش رو نشنوی

من همسر ندارم و پزشک هم هستم. برای اون هم نقش برده مالی رو دارم که هر وقت پول میخواست از من می‌گرفت. ...

دقیقا سو استفاده میکنن

مطمئن  باش کل خانواده از بازداشتش با خبرن

فقط واسه شما  کیسه دوختن

بگونمی تونم

باید اون موقع که  پول می گرفتی فکر اینجا رو هم می کردی

با زنش دست به یکی کرده خونه رو بگیره ازت

آخه خونه پدری رو هم در زمان حیات پدر با گرفتن وکالت از بابام، بالا کشید و خودم برای پدر و مادرم خونه خریدم و نگهشون داشتم.  

واقعا چقدر خوبه شما ها هستین و راهکار میدین.  میدونین تو این جور مواقع چون آدم اضطراب داره نمیتونه عاقلانه تصمیم بگیره میخواستم سند خونه ام رو ببرم که یهو گفتم قبلش بشما بگم.  الان که آرومتر شدم دیدم چقدر نظرات‌ شما عاقلانه بود و خیلی بهم کمک کرد بالاخره هر کسی باید تبعات کارهایی که انجام میده رو در نظر بگیره