2777
2789
عنوان

فردا عمل بینی دارم ولی...........

161 بازدید | 99 پست

یکی دو نفر میگن چجور نمیترسی و کاری که میخوای بکنی ریسکه خدا کمکت کنه استرس میفته تو وجودم هرچند خودم خیلی شوق دارم ولی حرف بعضی ها استرسیم میکنه میگم نکنه دارم اشتباه میکنم 

هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...

پیشاپیش مبارکت باشه 😁استرس نگیر من خودم با تغییر چهره مخالفم ولی تو که تصمیمتو گرفتی دیگه به خودت استرس نده به سلامتی بری برگردی

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

ی عمل ساده هست . 

از همه عملا ساده تر و راحت تر . 

ممکنه بعد عمل فقط کلافه شی ک از دهن نفس بکشی وگرنه مهم نبی 

اگر آدم دهن دریده ای هستی و افتخاری جز نیش زدن نداری نیا تاپیکام . کاربری دست چند نفره . متولد هشتاد هم نیستیم اون الکیه 
ن بابا استرس نداشته باش به منم میگفتن منم بیخیال رفتم عمل کردم اومدم

مرسی گلی بخدا چند ساله ارزومه عمل بکنم به بدبختی پولش جور شده روزهارو شمردم برا عملم ولی بعضی ها میگن اماده ی درد باش عصبی و استرسیم میکنن نمیزارن طعم خوشی عمل رو بچشم

پیشاپیش مبارکت باشه 😁استرس نگیر من خودم با تغییر چهره مخالفم ولی تو که تصمیمتو گرفتی دیگه به خودت ا ...

فداتشم مررسی بخدا دماعم قوز داره و نوکشم گوشتیه این نیس بگم مشکلی ندارع 

ی عمل ساده هست .  از همه عملا ساده تر و راحت تر .  ممکنه بعد عمل فقط کلافه شی ک از دهن ن ...

ممنون عزیزم بخدا منم اینارو میگم میگن نهههه درد داره ریسکه و فلان 

فداتشم مررسی بخدا دماعم قوز داره و نوکشم گوشتیه این نیس بگم مشکلی ندارع 

هرجوری هستی قشنگی حالا که دوست داری برو قشنگترش کن🌱😁

هرسوالی تو زمینه قنادی و کیک پزی داشتین میتونید از من بپرسید تا جایی که بتونم‌جواب میدم☺😁۰۱/۸/۱۵
من دوبار عمل کردم باز میخوام عمل کنم  نترس دکتر خوب برو ببین من اولین بار عمل کردم بینیمو گند ...

چرا این همه عمل کردی عزیزم والا دکتر من تهاجمی نیس کارجش بیشتر طبیعی درمیاره و متناسب چهره  درمیاره و تنفس مهمه براش دیگه پناه بردم خدا چون خودش میدونه چقددددر ارزوم عمل این بینی بوده 

ممنون عزیزم بخدا منم اینارو میگم میگن نهههه درد داره ریسکه و فلان 

درد که هر چی باشه عمل و اینا درد داره دیگه ولی قابل تحمل ست قطعا وگرنه این همه‌ نمیرفتن ولی برا خوشگلی هر دردی رو ب جون میخرن😂😍

همون بخدا هعی میگم یا حضرت رقیه کمکم کن چندساله از این قوز دماغم متنفرم 

الان خداروشکر خیلی راحت شده عمل بینی دردش از تزریق ژل کمتره و الان خیلی دکترا دیگه تامپون هم نمیزارن 

برو ایشالا که همونی میخوای بشه