2777
2789
عنوان

کیک تولد

12 بازدید | 17 پست

بچه ها من تولد خواهرمه ولی همگی کوه هستیم

کیک چطوری درست کنم ببرم ؟

خامه کشی که نمیشه

باید ساده بپزم ولی خواهرم حساسه روی تولدش دوست ندارم فکر کنه یادم رقته

کوهین؟یعنی دورین؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اونجا خونه دارید؟ خب قبلش درست کن ببرید با خودتون میوه ای ،دورنگ ، یا مدل دیگه روشن میتونی شکلات آب ...

عزیزم ۱۴ خرداد کوه میریم همونشب هم تولد خواهرمه فقط توی مسیر باشه افتاب بخوره خراب نمیشه

اگرم کوه هستین میخوای بری خونه شون خب میتونی توی راه ی قنادی کیک بگیرید بری پیشش 

نه عزیزم شب تولد خواهرم تصمیم داریم کوه بریم به مناسب تعطیلات فقط نمیدونم کیک بپزم مشکلی پیش نمیاد تو گرما

عزیزم ۱۴ خرداد کوه میریم همونشب هم تولد خواهرمه فقط توی مسیر باشه افتاب بخوره خراب نمیشه

چند ساعت راهه مگه نهه چرا خراب بشه .

مثلا صبح میخواید راه بیفتی شب درست کن ک براری یخچال دیگه تو راه قشنگ یجا براش ته صندوق ردیف کن آفتاب و گرما اذیت نکنه .

نه عزیزم شب تولد خواهرم تصمیم داریم کوه بریم به مناسب تعطیلات فقط نمیدونم کیک بپزم مشکلی پیش نمیاد ت ...

نه گلم تولدشون هم خیلی مبارککککک😍😍

من زن داداشم چیز کیک درست کرد تابستون پیش چون ژله داره روش ی کاسه پلاستیکی گذاشت روش تو دستش نگه داشت خراب نشه . ۱ساعت و نیم راه بود

اگه ساعت زیادی تو راهین و کیک خامه داشته باشه خامه اش خراب میشه تو محیط بیرون.. ولی کیک ساده بگیری اوکیه تو مسیر خراب نمیشه.. 

ما آدم ها دو سبد با خودمون داریم : یکی جلومون آویزونه یکی هم پشتمون ؛ نکات مثبت و خوبی هامونو میندازیم تو سبد جلویی ، عیب هامونو تو سبد پشتی ؛ وقتی تو مسیر زندگی داریم راه میریم فقط دو چیز رو می بینیم خوبی های خودمون و عیب های نفر جلویی !
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز

داغ ترین های تاپیک های 2 روز گذشته

عاشق شدین

kkkkkkkkkkk | 11 ساعت پیش