2777
2789
عنوان

قبض برقایی که ما رو بیچاره کرد

| مشاهده متن کامل بحث + 2059 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم شمالی مازندران دوسال پیش یه بار اومد ۷۰۰ ما دادیم فک کردن اسکولیم از اونموقع دیگه زیاد میدن قبض ...

اره والله ما دم عید قبص آب اومد ۳۰ در حالی که همیشه میشد ۱۰ من فرش و اینا هم نمیشورم بعد دادم قبص بعدی اومد ۱۰ با بدهی قبلی 

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

اگر اسپیلت دارین هزینه میره بالا

اگر بالاشهر هستین هزینه میره بالا

ما

اول ازدواج بالاشهر بودیم اپارتمان بود بچه هم نداشتیم مثلا پول برق۵۰میومد

الان جای معمولی هستیم بعد ده سال بچه هم داریم وصرف بیشتره ولی مثلا ۳۰میاد.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

منم شمالی مازندران دوسال پیش یه بار اومد ۷۰۰ ما دادیم فک کردن اسکولیم از اونموقع دیگه زیاد میدن قبض ...

اااا... خب چک کنین کسی ازتون برق نگرفته؟ این دستگاه‌های ماینر مصرف برق شون بالاس

پیشخوان راحتری که الان همه چی زیر نظر پیشخوان انجام میشه 10تومن میریزی بحساب یه بازرس میاد کنتور چک ...

من گفتم از اداره برق شاید بیان‌کنتور و چک کنن. یعنی شما هم از پیشخوان اومدن چک کردن؟؟۱۰ تومن که پولی نیست.

زندگی همچنان زیباست
پیشخوان راحتری که الان همه چی زیر نظر پیشخوان انجام میشه 10تومن میریزی بحساب یه بازرس میاد کنتور چک ...

عزیزم قبض برامون اومده و پرداختش هم کردیم ۲ میلیون. من فردا برم پیشخوان بگم بیان کنتور و چک کنن با اینکه قبض برق و دادیم میان چکش میکنن؟؟

زندگی همچنان زیباست
احتمالا لوازم برقی تون زیادن چندتا اسپیلت دارید مگه؟

ی اسپلیت هست و منطقه سردسیر هستم و کولر هنوز روشن نکردیم آخه. زمستون بخاری روشنه . انقد زیاد میاد. دو تا یخچال داریم یه اسپلیت و روزی یه بار ماشین لباسشویی روشن میشه ولی اینقد قبض برامون میاد زیاده

همسایه ها پرسییدم میگن براشون بیشتر از ۱۰۰ یا ۲۰۰ نمیاد

زندگی همچنان زیباست
اره والله ما دم عید قبص آب اومد ۳۰ در حالی که همیشه میشد ۱۰ من فرش و اینا هم نمیشورم بعد دادم قبص بع ...

راس میگی؟؟ با اینکه ۳۰ اومد و ندادین قبض بعدی رو دادن۱۰؟؟ پس خودشون میکشن بالا و عشقی قبض و قیمت میزنن

زندگی همچنان زیباست
اگر اسپیلت دارین هزینه میره بالا اگر بالاشهر هستین هزینه میره بالا ما اول ازدواج بالاشهر بودیم اپ ...

نه عزیزم روستا هستیم . اسپلیت هم روشن نکردیم هنوز.زمستون انقد زیاد میاد.

زندگی همچنان زیباست
راس میگی؟؟ با اینکه ۳۰ اومد و ندادین قبض بعدی رو دادن۱۰؟؟ پس خودشون میکشن بالا و عشقی قبض و قیمت میز ...

نه دادیم ۳۰ رو باز با قبص جدید هم دادن همون ۳۰ رو

آره بابا هر جور بخوان میزنن کی به کیه 

همکار شوهرم میگفت ۷۰ اومده رفتم اداره آب بی‌فایده بوده

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

ی اسپلیت هست و منطقه سردسیر هستم و کولر هنوز روشن نکردیم آخه. زمستون بخاری روشنه . انقد زیاد میاد. د ...

براتون زیاد اومده

بررسی کنید. ممکنه کنتور خراب باشه

پیگیر هم باشید

ترجیح میدم در آینده از کارهایی که انجام دادم پشیمون باشم; تا اینکه حسرت انجام ندادنشونو بخورم
نه عزیزم روستا هستیم . اسپلیت هم روشن نکردیم هنوز.زمستون انقد زیاد میاد.

خونه مال خودتونه یا پیش مادرشوهرتون هستین؟

احتمالا یک وسیله پرمصرف دارید مثل بخاری برقی

البته اگر کنتور خراب نباشه.

[خدایا منو ببخش برا همه درهایی که زدم ولی خونه تو نبود] 

خونه مال خودتونه یا پیش مادرشوهرتون هستین؟ احتمالا یک وسیله پرمصرف دارید مثل بخاری برقی البته اگر ...

نه مال خودمونه . نه بخاریمون‌گازی.  فردا میرم اداره برق

زندگی همچنان زیباست