2777
2789
عنوان

قبض برقایی که ما رو بیچاره کرد

2058 بازدید | 31 پست

قبض برامون هر سری زیاد میاد ،مصرف کل زده ۵۰۰ تا . قبض برق اومده ۷۰۰ هزارتومن. هر دو ماه قبض میاد و همینه.

برای این ماه اومده مصرف کل ۱۸۰۰ تا و قبض برق اومد ۲ میلیون. تروخدا بگین چیکار کنم .فردا میخوام برم اداره برق میدونم کاری نمیکنن. ولی این همه هزینش برامون خیلیی زیاده. شناسه قبض و بدنه کنتور داشته باشم ببرم اداره برق کافیه؟؟؟

لطفا بگین چیکار کنم واسه شما چقدر میاد؟؟

زندگی همچنان زیباست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو دفتر پیشخوان تقاضا بده بیان کنتور چک کنن شاید کنتور خراب شده 

من گفتم برم اداره برق که

حتما باید برم دفتر پیشخوان ؟؟مگه دفتر پیشخوان کارای برق و انجام میده؟؟

زندگی همچنان زیباست

شاید باورکردنش سخت باشه اما ما کولر روشن نمیکنیم چون سینوزیت دارم و باد کولر یا اسپلیت بهم بخوره عصبای صورتم بی حس میشن یه پنکه دارم .

یخچال فریزر لامپها لباسشویی اوج مصرف روشن نمیکنم

شارژر گاهی سشوار قبضمون از ۱۰۰تومن بیشتر نمیاد

خدایا شکرت
اره  از دی تا اسفند اومد ۱ میلیون ۸۰۰ دیگه خسته شدیم

خیلی زیاده ما زمستون آخرش ۱۰۰ بیاد شمال هستیم کولر دیر روشن میشه

ترا از دور می بوسم به چشمی تر خداحافظ مرا باور نکردی می روم دیگر خداحافظ مرا لایق ندیدی تا بپرسی حال و روزم را برو با دیگران ای بی وفا دلبر خداحافظ

شاید باورکردنش سخت باشه اما ما کولر روشن نمیکنیم چون سینوزیت دارم و باد کولر یا اسپلیت بهم بخوره عصب ...

یخلال و چجوری روشن‌نمیکنی. وسیله های داخلش خراب میشن که

زندگی همچنان زیباست
خیلی زیاده ما زمستون آخرش ۱۰۰ بیاد شمال هستیم کولر دیر روشن میشه

منم شمالی مازندران

دوسال پیش یه بار اومد ۷۰۰ ما دادیم فک کردن اسکولیم از اونموقع دیگه زیاد میدن قبضمونو

زندگی همچنان زیباست
من گفتم برم اداره برق که حتما باید برم دفتر پیشخوان ؟؟مگه دفتر پیشخوان کارای برق و انجام میده؟؟

پیشخوان راحتری که الان همه چی زیر نظر پیشخوان انجام میشه 10تومن میریزی بحساب یه بازرس میاد کنتور چک میکنه 10دقیقه هم بیشتر وقت نمیگیره 

میکنه‌کارما‌عدالتو‌اجرا..!