2777
2789

سلام من۱۳روز پیش امپول اچ سی جی زدم روزهای اول درد تخمدان داشتم بعد ترشحاتم شروع شد سفید سفید چندروز بعدشم علائم پری مثل کمردردودلدرد و سینه درد۳روزپیش سینه دردم کمه کم شد کامل از دیروز سینها دردمیکنن یوقتاییم کمرم دردمیگیره البته خیلی کم خیلیم گرمم میشه بی بی چکم زدم منفی بود

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم زدم تا پریود بشی درد داره. همین ک بشی دردش قطع میشه

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

کاش نشم یک هفته مونده به موعدم

ان شالله هرچی خیر برات پیش بیاد 

فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم....  بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....   

اره میدونم 😔من مه دوتاسقط داشتم حالاالان نمیشه 😔توکل به خدا

الهی عزیزم من سقط نداشتم ولی تنبلی داشتم شوهرمم یکمم اسپرمش ضعیفه اگه اشکال نداره میتونم بپرسم کی اقدام داشتی بعدازامپول

الهی عزیزم من سقط نداشتم ولی تنبلی داشتم شوهرمم یکمم اسپرمش ضعیفه اگه اشکال نداره میتونم بپرسم کی اق ...

اره منم بعدسقط اولیم هم تنبلی گرفتم هم خودایمنی 😔😔😔ولی واقعااون بالایی بایدبخوادمن که زوری نمیخوام واقعاولی دیگه شرمنده سوهرمم همش😭.من ازروزسوم پریودی قرص لتروزول خوردم تا پنجمش بعد روز۱۳عادتم سونوکردم بهم آمپول دادگفت ۳۶ساعت بعدش اقدام کن بعد دورزبعدشم اقدام کن‌ من جمعه هفته پیش زدم‌ آمپولو ۱۴امم وقت عادتمه دعاکن نشم باردارباشم

اره منم بعدسقط اولیم هم تنبلی گرفتم هم خودایمنی 😔😔😔ولی واقعااون بالایی بایدبخوادمن که زوری نمیخوا ...

انشالله ک بارداری میدونی تمام دردا یه طرف بی بی چک منفیم یه طرف منم دارو زیاد خوردم ولی اولین دورمه این امپول زدم شما بی بی چک نزدین اخه تو تایپیک خوندم تا۱۴روز اثرشه اگر که منفی شد یعنی منفیه ولی به دکترم پیام دادم گفت تا یک هفته بعداز موعدت باید صبر کنی