سلام من۱۳روز پیش امپول اچ سی جی زدم روزهای اول درد تخمدان داشتم بعد ترشحاتم شروع شد سفید سفید چندروز بعدشم علائم پری مثل کمردردودلدرد و سینه درد۳روزپیش سینه دردم کمه کم شد کامل از دیروز سینها دردمیکنن یوقتاییم کمرم دردمیگیره البته خیلی کم خیلیم گرمم میشه بی بی چکم زدم منفی بود
انشالله ک بارداری میدونی تمام دردا یه طرف بی بی چک منفیم یه طرف منم دارو زیاد خوردم ولی اولین دورمه ...
اره منم چون خونده بودم توتاپیکابخاطراین گذاشتم ولی گفتم تاموعدم صبرکنم. منم اولین بارمه میزنم انقدددکمردرددارم فکرکنم واسه همون امپولست. انشالله که جفتمون باردارباشیم این ماه 🙏
شما این امپول زدین نتیجه گرفتین من بجز این امپول سینال اف لتروزل هم خوردم
ان شالله حامله ای عزیزم.
بله من همون ماه ک زدم باردار شدم. لترزول خورده بودم فقط
فقط 20 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
توکل به خدا منتظر موعدم باشم یا زودتر بی بی چک بزنم تا امروز که روز۱۳هست منفی بوده
از اخرین اقدامت چندروز گذشته میدونی؟
1
5
10
15
20
25
30
35
40
تازه کار نیستم پیر شده نی نی سایتم.... بالاخره که منم مامان 4تا پسر جیگر میشم😊 بگو ان شالله....... تعیین جنسیت از روی سونو 8هفته ببعد با عکس واضح تخصصمه اصلا.....
از اخرین اقدام اگه 12روز بگذره بی بی چک بزنی نشون میده قبل موعدت. اما شما همون روز موعد بزن شما
1
5
10
15
20
25
30
35
40