2777
2789

ماشاءالله😍

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

۵ماهگی باید بشه ۲برابر وزن تولدش

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

۴ماهگی جقد بود.سه ماهگی قدش چقد شد

یادم نیست دقیق میدونم ۳ ماهگی ۶ خوردهوای بود ماهی یک کیلو یا ی کیلو نیم اضاف میکرد دکترمیگفت اضاف داره قدش یادم نیست...ولی وقتی میرن توی ۶ ۷ ماه دیگ وزن گیری خیلی کندمیشه الان ۱۰ ماهشه تازه شده ۱۰ کیلو

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
ن بابا ظاهرش ک اصلا اینجور نیس

حالا کوچولو هستش ولی بره بالاتر ناهش مثلا ۷ ماه اینا همینجور خوب وزن بگیره تپلیش معلوم میشه قشنگ اخ من عاشق دختر بچه های تپلم فشارشون بدی بخوری تموم شن😍

❤خـدای‌قشنگم گشایشی ایجاد کن برای دلهایی که با بغض صدایت میکنند🌱
رفلاکس نداشت؟الان چن وعده غذا میدی چن وعده شیر

چرا اتفاقا ریفلاکس داشت ک کلافم کرده بود بعدغذاخوب شد..الان یکم کم غذاشده گاهی خوب میخوره مثلا ۳ وعده گاهی یه وعده فک میکنم گاهی بخاطر دندوناش بدغذامیشه

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚