2777
2789
عنوان

خانم های حاضر جواب

6 بازدید | 16 پست

خانواده شوهر من پرجمعیت هستند و ۵ تا جاری دارم سال ۹۸ عروسی کردم و از اون موقع سه بار آنها را برای وعده غذایی دعوت کردم در حالی که بچه برادر شوهرم که سال ۹۹ عروسی کرده بود تا حالا کسی رو دعوت نکردن پارسال برای مهر دعوت کردم ولی هنوز نرفتم خونه برخی از جاری‌ها

و ا آبان هم نمی‌تونم برم اون وقت جاریم به شوهرم گفته بود همیشه شما رج ۸ دعوت می‌کنید در صورتی که در تابستان هم دعوت کردیم و ما اصلاً خانه آنها نرفتیم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر دعوت برا شماها سخته  ماهر ماه، با جاری همدیگه رو دعوت میکنیم

۴۰ نفرن 

بعد برای شام و خواب و صبحانه و نهار می مونن

بعد خیلی پررو که توی روم گفته 

وقتی معتقدند دعون کنی دعوت می کنیم چرا باید همچین چیزی بگه که من اصلا خونشون نرفتم

منم سال ۹۸ازدواج کردم. ۵تا خواهرشوهر ۵تا برادر شوهر دارم.. فقط وقتی پسرم دنیا امد یه شام همگی رو اونم خونه مادرشوهرم دعوت کردیم. دیگه اصلا خونمون فقط شب نشینی اونم عید تا عید شاید.. باهم خوبیم ولی من واقعااا نمیتونم پذیرای اینهمه آدم باشم. از بعداز عقدم دیگه خونه یکی از خواهرشوهرام میریم نهار یا شام. دوتاشم مجرد خونه اس

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻
منم سال ۹۸ازدواج کردم. ۵تا خواهرشوهر ۵تا برادر شوهر دارم.. فقط وقتی پسرم دنیا امد یه شام همگی رو اون ...

منم می خوام جوابشو بدم اخه معتقدند یه بار بیان خونت باید دعوت کنی من اصلا خونشون نر فتم و تا زایمانم نمی ریم

منم می خوام جوابشو بدم اخه معتقدند یه بار بیان خونت باید دعوت کنی من اصلا خونشون نر فتم و تا زایمانم ...

(بگو فعلا شرایطم مساعد نیست اوضاع جسمیم جوری نیست بتونم پذیرا باشم).چقد پرو هستن انتظار دارن بیان بخورن ولی کسی خونشون نره😕. 

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

خودت رو درگیر حرف بقیه نکن. اگه برات خوشاینده رفت و آمد باهاشون، دعوتشون کن. اگه باعث اذیت و آزارت میشن، دعوت نکن، اونم ۴۰ نفر !!!!

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)