2777
2789
عنوان

به پسر خاله ام بگم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 94 بازدید | 38 پست
الان می‌خوام برم بانک براش واریز کنم  ولی خیلی ناراحتم ازش به نظرتون بهش پیام بدم که اجاره این ...

بگو 

ولی بهش بگو قصدم پول گرفتم نیست قصدم گفتن این که مدارا کنیم و مهربون باشیم

هرچی پول دارتر خسیس تر 

از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)                                                                            
الان می‌خوام برم بانک براش واریز کنم  ولی خیلی ناراحتم ازش به نظرتون بهش پیام بدم که اجاره این ...

والا من جای شما باشم میگم.با هرکسی مثل خودش باید رفتار کنی.

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

بگو  ولی بهش بگو قصدم پول گرفتم نیست قصدم گفتن این که مدارا کنیم و مهربون باشیم هرچی پول دارت ...

دقیقا

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
والا من جای شما باشم میگم.با هرکسی مثل خودش باید رفتار کنی.

من خودم یکی یه قدم برام برداره ده تا بر میدارم 

این الان می‌دونم مالش بوده ولی واقعا توقع نداشتم به مامانم زنگ بزنه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
 از اینکه به مامانم زنگ زده ناراحتم

ببین خودت تصمیم بگیر من اگه نگم میترکم.اما وقتی حرفمو بزنم راحت و ریلکس میشم و دیگه فراموش میکنم

❤️چجوری میشه یکی رو که بیشتر سالای عمرتو باهاش زندگی کردی اینقدررر نامرد ازآب در بیاد❤️چقدر سکوت سخته وقتی پراز حرفی ❤️تراپیستم عجیبترین جمله ی ممکن رو بهم گفت :"《 میدونی چرا تغییر سخته؟چون ادمی رنج آشنا رو به خوشی ناآشنا ترجیح میده.از دایره ی امنت بیرون بیا 》 سقوطی مبهم در میان اقیانوس طوفانی مغز💥                             میدونم آخر قصه تلخ این روزام شیرینه..یه حسی ته دلم داره میگه تو کمکم میکنی میدونم .ایمان دارم بهت...تو از اعماق دلم خبر داری.خداجونم شکرت برای تمام داشته ها...✌️✌️

نه نباید چیزی از انباری بگی! چون شما که در مورد انباری تون باهم توافقی نداشتید ، اونم کلا فکر کرده انباری خالی افتاده، وسایل منم که اونجاس و مشکلی ندارن،

اما ایشون جنس فروخته و وقتی فروخته باید زودتر پولش رو بدید

این با اون فرق داره

اصلا نگیا خودتو ضایع کردی

من خودم یکی یه قدم برام برداره ده تا بر میدارم  این الان می‌دونم مالش بوده ولی واقعا توقع نداش ...

منم همینطوریه اخلاقم.بگو و خودتو راحت کن.بعضیا داتن بی چشم و روتشریف دارن باید بهشون فهموند که پررویی چیز خوبی نیست.شما که میخاستین اون پولو بدین دیگه این ندید بازیا چی بوده دراوردن

منم همینطوریه اخلاقم.بگو و خودتو راحت کن.بعضیا داتن بی چشم و روتشریف دارن باید بهشون فهموند که پرروی ...

به نظر من توی زندگی توی این دنیا نباید هرچیزی رو به زبان بیاریم و به قول شما خودمون رو راحت کنیم،

ایشون یک خانوم ۴۰ ساله هستن و این حرفای بگم و خودمو خالی کنم مناسب دهه بیست سالگیه به نظرم 

اگر قرار بر کرایه گرفتن بوده باید از اول طی می‌کردید اگر لطف کردید که محبت بی منتش قشنگع 

شما ک الان توی شرایط اونا نیستید شاید واقعا ب پول شون نیاز دارن اونا از اول چیزی رو به شما فروختن پس حق دارن منتظر پولش باشن شما محبت کردید پس جریان کلا فرق داره 

به نظر من توی زندگی توی این دنیا نباید هرچیزی رو به زبان بیاریم و به قول شما خودمون رو راحت کنیم، ا ...

منم نزدیک ۴۰هستم😄ادم خیلی مهربونی ام اما رک و کم تحمل هم هستم.هیچوقت نمیتونم قبول کنم یه نفر برای یه شندرغاز اینجوری منو کوچیک کنه.این خانم که نمیخاد بره جار بزنه.به خود طرف یاداوری کنه کافیه.البته گفتم که من اینجوری ام .اگر نگم تا اخر کینه میشه تو دلم اما وقتی حرفمو بزنم کلا قصیه رو فراموش میکنم 

نه نباید چیزی از انباری بگی! چون شما که در مورد انباری تون باهم توافقی نداشتید ، اونم کلا فکر کرده ا ...

خوب چی بگم که بدونه ناراحتم