2777
2789
عنوان

جدا بشم ب نظرتون ؟؟؟کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 16 بازدید | 26 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زمان بده،بنظرم بایدبیشترتأمل کنی

فعلاعقدنکنیدبیشترازقبل باهاشون رفت وامدکن که بشناسیشون حتی توی خونشون بروحالاکه ارتباط داری باخوانواده نامزدت

میگن نامزدی دوره شناخته وبعضیهایک یادوسال هم نامزد هستن با همدیگه اماغافل ازاینکه بخوان رفت وامدکنن که بشناسن خانواده طرفشون رو وهمینطورخودطرفشون رو

یه چیز دیگه اینکه توی مسائل اینچنینی بامادروخواهرنامزدت دقت کن ببین نامزدت چطورمدیریت میکنه روابطتتون روباهمدیگه مثلاً آدم دهن بینی هست واگرمادریاخواهرش حرفی درموردشمابزنه اون موضعش چیه،همه چیزروبه سمت صلح میبره یااونم بحث میگیره و دنبال مقصرمیگرده

خلاصه دقت کن عزیزم

اینطور آدما هیچوقت تغییر نمیکنن تنها راهش اینه جدی تر شدین کم رفت و آمد کنی ارتباط کم باشه احترام ح ...

اخه میترسم تو خاستگاری مادرش سنگ بندازه از اون سلیطه هاس 

من اینجا برای اینک تاپیکو نبندم گفتم نامزد 

ببین دختر خوب با هرکس دیگه ای هم ازدواج کنی باز از این مدل رفتارا میبینی از مادرشوهر و خواهر شوهر اگه خیلی حساسی مگه کلا شوهر نکنی پ الکی جدا نشو اگه تو بقیه موارد اوکی هستید ولی خوبیش اینه زود متوجه قضیه شدی همون سیاست زنانه که همه درموردش میگن رو از همی الان رعایت کن

ببین دختر خوب با هرکس دیگه ای هم ازدواج کنی باز از این مدل رفتارا میبینی از مادرشوهر و خواهر شوهر اگ ...

مثلا چیا میشه سیاست زنانه؟؟

اخه اگ تو خاستگاری مادرش سنگ بندازه چی؟؟

اینجا گفتم نامزد تا تعلیق نشم 

مثلا چیا میشه سیاست زنانه؟؟ اخه اگ تو خاستگاری مادرش سنگ بندازه چی؟؟ اینجا گفتم نامزد تا تعلیق نشم ...

اینکه نذاری بفهمن چقد دوست داره حس حسادتشون رو تحریک نکنی خودتو مظلومه نشون بدی گرگ باشی در پوست گوسفند از سنگ انداختن ناراحت نباش اون کار تو نیس که مراقبت کنی همون دوستت باید انقد تو رو بخواد که اون سنگ مانعش نشه اگه قرار همچین سنگی مانع شه همون بهتر که وارد زندگیت نشه پسره

فعلا هیچ تصمیمی نگیر.اگه بازم مامانش حرفی زد یا چیزی گفت نگاه کن ببین میتونی تحمل کنی یا نه اگه تونستی تیکه هاشو تحمل کنی پس جدا نشو ولی اگه نمیتونی جدا شو چون بحث یه عمر زندگی البته اینم بگم کلا اکثر عروسا و مادرشوهرا باهم کنار نمیان