2777
2789

خونمون ویلاییه از دست همسایه ها ارامش نداریم اطراف اپارتمانیا دائم درحال دیدن زدن از پنجره ان  حتی ی سرویس نمیتونیم بریم دوساعت باید حجاب کنیم بغلیمونم که نگم دوتا خانواده با ۵ ۶ تا بچه تو ی خونه زندگی میکنن شبو روز ندارن بچها رو یا ول میدن تو کوچه یا حیاط دائم درحال جیغو زدن تو سرو کله همن از ۷ صب تا ۱ شب من شوهرم ماشین‌سنگین داره میاره دم در مجبوره چون تو خیابون وسیله هاشو باز میکنن میبرن ساعت ۲ میره سرکار کلا روشن کردن و حرکت کردنش ۵ دقه طول نمیکشه همسایه بغلی بیدار شده تو حیاط فحش خواهر مادر میداد که شوهرمم اعصابش خورد شد چاقو برداشت رفت گفت بیا بیرون رو در رو فحش بده ببین چیکارت میکنم من ماشینو نمیارم از فردا فقط خداکنه صدای بچهای تو بیاد اونوقت من میدونمو شما هنوز استرس تو تنمه خداروشکر میکنم طرف نیومد بیرون

پسر قشنگم با امدنت زندگی مامان رنگ و بوی بهشت گرفت🩵

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تا هوا‌گرم میشه همه میوفتن به جون هم همسایه ها اصلا مراعات نمیکنن 

ولی همچینم ماشینتون بی سروصدا نیستا همسایه ما داشت وقتی روشنش میکرد تا از کوچه بره بیرون خیلی صداش زیاد بود 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️

ھم ھمسایہ حق دارہ ھم شما

کار ھمسایتون درست نیست کہ بچہ ھارو کنترل نمیکنہ تا مزاحمتی برای شما ایجاد نکنن

ھمسرتونم ساعت دو شب نباید ماشین روشن کنن چون تایم استراحت ھست ممکن کسی بچہ کوچیک یا مریض داشتہ باشہ ھمون پنج دقیقہ از خواب بپرہ و دیگہ خوابش نبرہ امکان ندارہ ماشینو ی جای امن مثلا جلوی ی پاسگاہ نزدیک پار کنن؟یا حداقل تو کوچہ پارک نکنن تو خیابون اصلی باشہ؟

برای مورد دید زدن ھم میتونین ازاین ورقا بگیرین سایہ بوم درست کنین ک کمتر تو دید باشین

متاسفانه مردم فرهنگ ندارن خب عزیزم بفروشید برید یجای دیگه که شوهرتم راحت بتونه ماشین بیاره

مستاجریم و تا موعد خونه خیلی مونده  مشکل اینه ما داریم تحمل میکنیم  تا ساعت ۱ همچنان بچهاشون مثل سگو گربه ب جون هم افتادن  یبارم اعتراض نکردیم اونوقت طرف فحش ناموس میده

ھم ھمسایہ حق دارہ ھم شما کار ھمسایتون درست نیست کہ بچہ ھارو کنترل نمیکنہ تا مزاحمتی برای شما ایجاد ...

مستاجریم واسه خونه کاری نمیتونیم بکنیم 

تا هوا‌گرم میشه همه میوفتن به جون هم همسایه ها اصلا مراعات نمیکنن  ولی همچینم ماشینتون بی سروص ...

ماشین ما از اونایی نیست که تر تر صدا بده همرو خبر کنه صداش تا خونه خودمون بزور میاد کسی خواب باشه اصلا متوجه نمیشه اینا خودشون تا ۱ بیدارن اونوقت تا ۲ که میان بخوابن عصبی میشن انگار ما اعصابمونو از سر راا اوردیم 

ما هم همسایه مون خونه شو داده اجاره به یه افغان چند ماهه اومدن واسه پنجره هاشون یه پرده نگرفتن پنجره ها همه باز رو به خونه و حیاط مردم همیشه مرده پشت پنجره وایساده با پر رویی دید میزنه همه همسایه ها یکی دو بار سرش داد و بیداد کردن ولی عین خیالش نیست حتی تو زمستون هم پنجره هاش باز بود و خونه های مردمو نگاه میکرد بد جور دریده و بیحیا هستن 

ما هم همسایه مون خونه شو داده اجاره به یه افغان چند ماهه اومدن واسه پنجره هاشون یه پرده نگرفتن پنجره ...

یبار یکیشون باردار بودم داشتم تو حیاط موکت میشستم ماهای اخرم بود سختم بود یکم نشستن اینا سر بلند کردم دیدم خانوادگی وایسادن جلو پنجره منو نگاه میکنن

مستاجریم واسه خونه کاری نمیتونیم بکنیم 

خب میتونین از این پردہ ھا ک میزنن جلو در بگیرین مثل سایہ بوم بزنین بعد جا ب جاییم بکنی ببری فکر نکنم ھزینہ ش زیاد باشہ

خونہ بعدیو ی جا بگیر ک اطراف آپارتمان نباشہ

من کاری به همسایه هاتون ندارم  این چه رفتاریه ازشوهرت خیلی خطرناکه  اخریکی رومیکشه دردس ...

عصبی شد تا حدودیم حق داره ساعت ۲ میره سرکار وقتیم میاد سرصدای بچهای اونا که مثل سگو گربه افتادن ب جون هم میاد یدونم موتور پلاستیکی دادن دستشون خرخر صدا میده تا ۱ نمیزاره چشم رو هم بزاریم اونوقت طرف بی مقدمه شروع ب فحاشی کرده