2777
2789

من همیشه درسامو میزارم واسه شب امتحان نمیدونم چرا احتمالا فردا امتحان اقتصاد کمتر از ۱۰ بگیرم

از استرس کل بدنم میلرزید و حتا حالت تهوع داشتم و گوشام وز وز میکرد

ولی بازم نخوندم به احتمال زیاد فردا اون دختره بیاد بگه عه من ۲۰ میشم 

و بعد مامانم بهم صد بار بگه بی عرضه اط و هیچ دانشگاهی نرم و بیام خونه کلی گریه کنم

دوس ندارم این شرایطو فقط دلم میخواد بمیرم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اهمال کاری میکنی

الن که تا صبح نمونه سوال های مهم را بخون

فردا برگشتی دو ساعت استراحت کن و دوش بگیر و یه نسکافه و شکلات بخور و برنامه ریزی کن از همون فردا واسه امتحان بعدی بخونی

باید واسه مقابله با اهمال کاری خودتو مجبور کنی حتی اگه زجر بکشی

بگو منم ۲۰ میشم از کجا میخواد بفهمه 

بعدم میتونی ترمیم کنی 

چقدتنهاشدیم‌که‌دردامونوتودیوارمجازی‌مینویسیم:)🌕    دل‌ِمن تنگه‌برای‌همه‌روزایی‌که‌رفتن:)). زندگی رو اونقدری جدی نگیر که خندیدن یادت بره🙂❤️🌟   ازادی‌کلمه‌زیباییه‌که‌حتی‌حاضرنیست‌حروفش به‌هم‌وصل‌بشه.            من جایی باختم که فک میکردم دارم به آرزوهام میرسم   یه روزه خوب میاد:)دیر میفهمی‌ زندگی‌ نکردی‌ و شیش‌ دنگ‌ حواست‌ به‌ چی‌ میشه‌ها بوده❤️‍🩹 کاربری‌دست²نفره(دوتادوستِ‌همسن)  

این ۳ ۴ تا عب نداره ولی از فردا بشین برا درسای دیگت بخون من یازدهمم و فلسفه دارم فک کنم منطق داشته باشی ۳ روز وقت هست بشین برای اونا بخون فیلمای اموزشی ببین از کانالای تلگرام کتاب دانلود کن کتابتو کامل بخون گوشیو بده مامانت برات نگه داره بخ نی یا تایمر بزار براش

سعی میکنم ولی ۱۴ درس اقتصاد به اون سنگینی رو نمیشه تو یه شب با حالت تهوع جمع کرد

خب همشو نخون درسایی ک بارم زیاد داره رو بخون 

منم اقتصادم خوب نبود ولی فرمول هارو حتما حفظ کن درسای نوبت دومو بخون هنوز وقت هست برا خوندن

ی چیز بهت میگه حواست باشه . هیو چیز ارزش سلامتیت نداره . من کلیه درد گرفتم قلبم همش درده دیگه نمیتونم قهوه بخورم.( هم برام بده هم اگه بخورم دردام شروع میشه ) . ابحیم قفسه سینش همیشه درده کلیش درده زیربغلش هم داغونه ( رفتیم سونو گفتند فیبروکیستیک هست که عامل مشخصی ندارند اما الکل یا قهوه زیاد باعثش میشه ( ما خانواده مذهبی هستیم ،الکل نمی‌خوریم ) . همش هم موقع امتحان میترسم سکته کنم چون قلبم هی می‌کشه.( الان داریم به خودمون کمک میکنیم دوقلو هستیم ) 

خب الان ارزش داره ؟ نه. 

تو اقوام هم مشابه زیاد دیدم یکیش که پزشکی قبول شد معده عصبی گرفت به خاطر کنکور .

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

نمنونه سوال که میبینم کل بدنم میلرزه

درکت میکنم دقیقا برای عربی همین حسو دارم ولی باید نمونه سوال حل کنی کسی دعوات نمیکنه ببین چیو مشکل داری دوباره همون درسو بخون 

این ۳ ۴ تا عب نداره ولی از فردا بشین برا درسای دیگت بخون من یازدهمم و فلسفه دارم فک کنم منطق داشته ب ...

تازگیا حس میکنم هر چی میخونم یاد نمیگیرم و نمیتونم حفظ کنم تو چجوری یاد میگیریب