2777
2789
عنوان

چطور قوی باشیم

9 بازدید | 12 پست

دیپلم دارم جایی بهم کار نمیدن بچم نمیشه تنها بزارم از بی انگیزه بودن و بلا تکلیفیم خسته شدم عرضه هیچ کاری ندارم گواهینامه گرفتم که رانندگی یاد بگیرم نه شوهرم بهم ماشین میده نه خودم اراده دارم بشینم احساس میکنم برم تو خیابون هم خودمو میکشم هم بقیه رو از کار اداری سر در نمیارم هرجا رفتم شوهرم باهام بوده تنها میرم نمیدونم چیکار باید بکنم راهنماییم کنید چه کاری یاد بگیرم چیکار کنم مستقل و قوی بشم؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بااجازه اسی

سلام بچه ها
۵ تا گروه دارم داخل ایتا
عبادی
علمی
تناسب اندام،زیبایی،سلامتی،نظافت
ترک گناه
ازدواج موفق

اینجوری که هرروز تاقبل وقت خوابیدن تو یک پیام گزارش کار میدی اگه باعکس باشه که چه بهتر انگیزه میشه برای سایردوستانمون😍

لینک هرکدوم از این گروه هارو خواستین بگین که بهتون بدم

این گروه ها هدفشون گزارش کار دادن ومورد تشویق قرارگرفتن توسط دوستانمون هست
ماهدفمون عملگرا بودن هست وسعی میکنیم چت نکنیم یا اگر چت کردیم بعد ک تموم شد خودمون پاکشون کنید که گروه ها شلوغ نشن  وصدای بقیه درنیاد😄
دوس داریم وقتی عضو جدید میان دو چیز توی چشم باشه توگروه
۱-گزارش کار ها
۲-تشویق دوستان

کاری سوالی حرفی درد دلی داشتید بیاید پی وی به خودم بگین و از ارسال پیام های غیرمرتبط خود داری کنید😚

گروه ها مخصوص خانمهاست👩

خیاطی

ارایشگری

مژه کاری 

آشپزی

شیرینی پزی

ادمین کانال و پیج شو

برو‌فنی حرفه ای یه مدرکی بگیر هرچی مدرک ترشی درست کردن😂

مهک نیست چی ولی بهت اعتماد بنفس میده

قرار نیست یع دفع کار گنده بکنی از کارای کوچیک شروع کن

و اینکه قوی نیستی و هیچوقت به شوهرت و خانوادهش و حتی بچت نگو

🤍🌱

من اول ازدواج قوی بودم

چند سال بعد از ازدواج به خودم اومدم دیدم از شما بدتر شده بودم

کم کم خودمو اصلاح کردم..آدم سابق شدم

فضای مجازی و فضای واقعی به من نشون که   هر تحصیل کرده ای باشخصیت و باشعور نیست 👌👌👌