میشه بگین ازصبح که کوچولوتون بیدارمیشه تاشب چیامیخوره؟هم وعده های اصلی هم میان وعده ها هم اینکه اگه شربت تقویتی چیزی میدین بگین...میخام بدونم چیابایدبه بچم بدم میان وعده واینامیشه لطفایه روزکاملوبنویسید؟مرسی
صبح تخم مرغ با چایی نبات(البته اگر بخوره)..یا بیسکوییت مادر با چای یا شیرکاکائو فقط این سه تاا رو میخوره پنیر و کره و عسل این چیزا اصلاااااا ..میان وعده میوه یا خوراکی (که میدونم ضرر داره ولی متاسفانه میدم مثلا پاستیل یا ژله یا اسمارتیس یا چی پلت)..ناهار همون غذایی که خودمون میخوریم ولی اگه برنجی نباشه حتما براش شام چیز خوب درست میکنم که سیرش کنه ..بعدازظهرها یا بستنی میدم یا موز میدم یا کیک یه چیزی که خوب دلش بگیره سیرش کنه وگرنه بدخلق میشه از گشنگی تا شام نمیتونه تحمل کنه ..هندونه هم میدم الان ..بعد شام هم یا میوه یا بیسکوییت یا کشمش ..جدیدا شله زرد درست میکنم دوست داره..کیک خونگی دوست داره به عنوان میان وعده میدم ..ولی مثلا صبحانه خوردنش افتضاحه خیلی چیزا رو نمیخوره ..خرما نمیخوره..عسل نمیخوره بعضی وقتا با چایی قاطی میکنم میدم .. آجیل اصلا (گردو ..بادام ..نمیخوره )ولی من گردو قاطی کیک میکنم بهش میدم ..بادام هم قاطی شله زرد میکنم بهش میدم ..ماهی دوست نداره الکی بهش میگم مرغه تا بخوره..غذا دادنش هم پروژه ای هست برای خودش ازبس این طرف اون طرف میره پیرم کرده