2777
2789
عنوان

میشه همتون بیاین خانومایی که بچه سه تاپنج سال دارن میشه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 15 بازدید | 35 پست
سه سالشه پسرم  صب که بلند میشه کامل صبونه میدم بهش که بیشتر پنیر و گردو میخوره  وسطاش شا ...

من نمیدونم چی بدم‌به دخترم شیرکه میخوره یبوست میگیره دوزوزکامل نمیتونه مدفوع کنه😢😢😢نمیدونم بجای شیرچی بهش بدم

داروی تفویتی ویتامینی چیزی نمیدی بهشون؟آخه اینجوری رشدمیکنن مگه بچه ی منم لاغره اصلارشدش خوب نیس

اینا غذا ب زور از گلوشون میره پایین ب نظرت دارو میخورن؟؟؟

خدایی نکرده مریض ک میشن میخام شربت بدم بهشون کلی بالا میارن ک شربت نره تو دهنشون

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیدونم چی بدم‌به دخترم شیرکه میخوره یبوست میگیره دوزوزکامل نمیتونه مدفوع کنه😢😢😢نمیدونم بجای ش ...

الاهی بمیرم چند سالشه؟ 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨
من نمیدونم چی بدم‌به دخترم شیرکه میخوره یبوست میگیره دوزوزکامل نمیتونه مدفوع کنه😢😢😢نمیدونم بجای ش ...

حتما یه وعده آش باشه در طول روز، میوه، آب میوه، لواشک طبیعی اینا برای یبوست خوبه

صبح تخم مرغ با چایی نبات(البته اگر بخوره)..یا بیسکوییت مادر با چای  یا شیرکاکائو فقط این سه تاا رو میخوره پنیر و کره و عسل این چیزا اصلاااااا ..میان وعده میوه یا خوراکی (که می‌دونم ضرر داره ولی متاسفانه میدم مثلا پاستیل یا ژله یا اسمارتیس یا چی پلت)..ناهار همون غذایی که خودمون میخوریم ولی اگه برنجی نباشه حتما براش شام چیز خوب درست میکنم که سیرش کنه ..بعدازظهرها یا بستنی میدم یا موز میدم یا کیک یه چیزی که خوب دلش بگیره سیرش کنه وگرنه بدخلق میشه از گشنگی تا شام نمیتونه تحمل کنه ..هندونه هم میدم الان ..بعد شام هم یا میوه یا بیسکوییت یا کشمش ..جدیدا شله زرد درست میکنم دوست داره..کیک خونگی دوست داره به عنوان میان وعده میدم ..ولی مثلا صبحانه خوردنش افتضاحه خیلی چیزا رو نمیخوره ..خرما نمیخوره..عسل نمیخوره بعضی وقتا با چایی قاطی میکنم میدم .. آجیل اصلا (گردو ..بادام ..نمیخوره )ولی من گردو قاطی کیک میکنم بهش میدم ..بادام هم قاطی شله زرد میکنم بهش میدم ..ماهی دوست نداره الکی بهش میگم مرغه تا بخوره..غذا دادنش هم پروژه ای هست برای خودش ازبس این طرف اون طرف میره پیرم کرده

خدایا دوستت دارم
دورازجونت عزیزم چهارونیم سالشه

به دکترش گفتی؟ بپرسی برای چیه 

چون بعضی بچه ها مثل بچه خواهر خودم به شیر حساسیت دارن ناتوانی تحمل پروتئین دکترش گفته داره  

برای اون یبوست میشه 

وقتی قهوه میخوری، از تلخیش لذت میبری...                      اما وقتی بادوم بخوری و تلخ باشه میندازیش دور... چون از بادوم انتظار تلخی نداری! بحث بحثه انتظاره 🌚✨