2777
2789
عنوان

شوهر بداخلاق

39 بازدید | 14 پست

غبطه میخورم به همه ی کسایی ک همسر خوش اخلاق دارن 

غم تموم عالم منو گرفته 

این همه زحمت کشیدم درس خوندم واقعا زجر کشیدم اما الان باهام رفتاری میشه گ دلم نمی‌خواد سرکار برم انقد سرم داد میزنه 

بابت پولی گ از حقوقم میخواستم بدم مامانم چقدر خفتم داد من اونقدر قوی نیستم ک این رابطه رو تموم کنم 

لازم نبود میزان حقوقت رو بهش بگی و اینکه خبر دار شه میخوای بدی به مامانت چون بهش مربوط نیس

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واااا

همسرمو روسر بزارم شاغل نیستم ولی کل داراییش زیر دستمه تازه سرشم غررر میزنم

قدرشو بدونم

سلام به نی نی سایتی های عزیز😊ندا جون سابقم از سال ۸۹ نی نی سایت عضوم اون وقتااینجا کلوپ داشت و۸تامون پایه بودیم سحر.عادله.یاسی سمانه.مهشید.آزاده ساراعشقید به یاد قدیما💖 هرکسی اینجا عضو نبود😲  چه روزااایی بود😌
لازم نبود میزان حقوقت رو بهش بگی و اینکه خبر دار شه میخوای بدی به مامانت چون بهش مربوط نیس

زندگی مشترک این شکلی نیس حداقل از طرف شوهر من ریز حقوق منو داره خیلی هم حساسه 

واااا همسرمو روسر بزارم شاغل نیستم ولی کل داراییش زیر دستمه تازه سرشم غررر میزنم قدرشو بدونم

اره واقعا قدرشو بدون خیلی هم بدون

هیچ چیز سخت تر از زندگی کردن با آدمی ک ....:(

زندگی مشترک این شکلی نیس حداقل از طرف شوهر من ریز حقوق منو داره خیلی هم حساسه 

منم شاغلم، کارمند هستم و حقوقم مشخصه، ولی هیچوقت به شوهرم اجازه دخالت ندادم، کی گفته زندگی مشترک یعنی شوهرت به همه چیز دخالت کنه و بخاطر پول خودت خفت بده و تحقیر کنه؟؟؟ اشتباه از خودته که خیلی کوتاه اومدی سوارت شده، جنبه لطف نداره گلم

بچه ای به مادرش گفت اگر بهشت حق توست، چرا در دستانت نیست؟ چرا زیر پایت قرار دارد؟ مادرش پاسخ داد دلبندم من بهشت را بر زمین گذاشتم تا تو را در آغوش بگیرم. الهی چشم همه منتظرا رو به دیدن فرزند روشن کن.
منم شاغلم، کارمند هستم و حقوقم مشخصه، ولی هیچوقت به شوهرم اجازه دخالت ندادم، کی گفته زندگی مشترک یعن ...

اره متاسفانه همینطوره و برای کوتاه نیومدن باید کل زندگیم رو خراب کنم 

جای این حرفات توی این تاپیک نبود که دل استارتر رو بسوزونی

اشکالی نداره شرایط من اینه اطراف خودم همه همسرای خوبی دارن شانس من این بوده خیلی های دیگ هم شاید تاپیک منو ببین زندگی من براشون خنده دار باشه 

اره متاسفانه همینطوره و برای کوتاه نیومدن باید کل زندگیم رو خراب کنم 

راستش منم از یه جایی صبرم تموم شد و کل زندگیمو خراب کردم کار که به جای باریک رسید خودش اومد عذرخواهی کرد و دیگه بار آخرش شد به مسائل شخصیم دخالت کنه، الان ۵ سال از اون موقع میگذره و ما دیگه هیچ دعوایی باهم نکردیم چون حد و حدود خودش رو میدونه و مشکلاتمون حل شد

خب وقتی بهم میگه اصلا نمی‌خواد سرکار بری چی بگم؟

والا چی بگم؟ خودت بهتر میدونی،  فقط جسارت داشته باش و در برابر ظلم ساکت نمون