2777
2789

بچه ها من میخوام برای آزمون فرهنگیان از الان شروع کنم ولی رفتم که جزوه هاشو بگیرم(یکی از معلمام کافی نت داره و کلا کارش اینه و جزوه اینا میده)فقط سه کتاب گفت باید بگیری و چندتا از درسای دینی دهم یازدهم.یعنی واقعا اینقدر کتاباش کمه؟؟اینجوری خیلی راحت نمیشه؟نمیدونم چرا نمیتونم باور کنم هرچند بخشنامه ای که فرستادنو هم نشونم داد و واقعا به غیر دینی سه کتاب دیگه داشت

آزمونش که تموم شد دیگه

برای سال بعد احتمالا منابع جدید میدن

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

آزمونش که تموم شد دیگه برای سال بعد احتمالا منابع جدید میدن

میدونم ولی میگم یعنی واقعا همین سه چهارتا کتاب رو داشت؟بنظرت من شروع نکنم همون قبلیا رو بخونم؟یعنس ممکنه کلا یه کتابای دیگه ای رو بگن؟چون بچه کوچیک دارم خواستم از الان شروع کنم چون با بچه سخته فشرده بخونی

میدونم ولی میگم یعنی واقعا همین سه چهارتا کتاب رو داشت؟بنظرت من شروع نکنم همون قبلیا رو بخونم؟یعنس م ...

به نظرم چون امسال بار اولشون بود خواستن امتحان کنن ببینن چجوری میشه چون خیلی راحت بود

آموزش پرورش و سازمان سنجش هر سال صدبار برنامشو عوض میکنه پیشنهاد میکنم الان فقط درسای دیگه رو بخون اختصاصی رشته ی خودتو ، منبع فرهنگیان انقد راحته که یکماهه جمع میشه همشم آیه و جمله اس یادت میره هی باید مرور کنی

اگه دنبال یه کادو یا دکوری میگردی که هنری باشه بیا تو پیجم ✅آموزش مجازی نقاشی هم داریم با صفر تا صد نکات نقاشی 🌈💙 آیدی  yek_tarh_eshgh

به نظرم چون امسال بار اولشون بود خواستن امتحان کنن ببینن چجوری میشه چون خیلی راحت بود آموزش پرورش و ...

میگم معلمه گفت اصلا کتابای خودت نیاز نیست فقط دینی.حالا من گیج شدم که چجوری شروع کنم،کاش مثل پارسال برگزار کنن واقعا اسون بود

میگم معلمه گفت اصلا کتابای خودت نیاز نیست فقط دینی.حالا من گیج شدم که چجوری شروع کنم،کاش مثل پارسال ...

چجوری فقط دینی 

مگه کنکور اختصاصی فرهنگیان نمیگید ؟ با ازمون استخدامی فرق داره

چجوری فقط دینی  مگه کنکور اختصاصی فرهنگیان نمیگید ؟ با ازمون استخدامی فرق داره

نمیدونم جدید اومده هیچی راجبش نمیدونم فقط از معلممون که پارسال بچه ها پیشش جزوه گرفتن و ثبت نام کردم پرسیدم اعلامیه که پارسال آزمون فرهنگیان داد و منابع رو گفت برام فرستاد فقط دینی جز کتابها بود وگرنه هیچ کتاب درسی دیگه ای نبود