2777
2789
عنوان

حس شیشم

| مشاهده متن کامل بحث + 85 بازدید | 42 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بنظرت اوصاع پدرم خوب میشه؟ مادرم خونه دار میشه؟

پدرت خودش نمیخواد بلند شه .مادرت هم خیلی خسته شده ولی استوار ایستاده وپیروز میشه به خواسته ش میرسه ولی یکم ناخوش احوال بش بگو وقتی دلت گرفت آب گلاب بریز رو صورتت

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم   
پدرت خودش نمیخواد بلند شه .مادرت هم خیلی خسته شده ولی استوار ایستاده وپیروز میشه به خواسته ش میرسه و ...

حساسیتم کی خوب میشه

انجام دهنده آزمون های ضمن خدمت ،تایپ ،پاورپوینت و....

پدرت خودش نمیخواد بلند شه .مادرت هم خیلی خسته شده ولی استوار ایستاده وپیروز میشه به خواسته ش میرسه و ...

سوال داشتم لطفا جواب بدید، اینکه حساسیت پاهای من کی خوب میشه دیگه نا امیدم بس که دکتر رفتم، وسواسم کی خوب میشه؟ همسرم دوستم داره؟ وضعیت مالیمون کی اوکی میشه اونطور که میخوام؟

ازدواج مجدد دارم زمانش شغلش ویژگی هاش این دفعه خوشبخت میشم

سعی کن خودتو به چیزی مشغول کنی.   وخودتو درگیر افکار بیهوده نکن      وهیچ وقت عجله نکن     اگه هدف کاریداری فعلا انجام نده 

سبحان الله وبحمده سبحان الله العظیم