2777
2789
عنوان

احضار روح😨😨🤯🤯

160 بازدید | 10 پست

بچه بودیم خاستیم انجام بدیم شمعو و نخ و قرآن و اینا اوردیم دقیق یادم نیس چیکار کردیم 

ک قبل از انجامش دوستم از ترس تو شلوارش جیش کرد و دیگه ادامه ندادیم    

شما چه تجربه هایی دارین تعریف کنید..

غرق در افکار بی انتها امّا بسی زیبا ...🕊️🤍️ 

😂😂😂😂

ما رفتیم شب قبرستون ، من دیدم یه مرده نشسته رو یه قبر من فشارم افتاد ، بعدش دیدیم عکسش  بود اونجا من فکر کردم روحه 😂😂😂

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😂😂😂😂 ما رفتیم شب قبرستون ، من دیدم یه مرده نشسته رو یه قبر من فشارم افتاد ، بعدش دیدیم عکسش ...

شب تو قبرستون چیکار میکردین وااا😂😂

همین مجازات تو را بس.. که من دیگر تو را آن طور که میدیدم نمیبینم.... 
شب تو قبرستون چیکار میکردین وااا😂😂

ساعت ۳ رفته بودیم برا یکی از امواتمون شب اولش بود😂😂😂😂 ک نزدیک بود شب اول خودمم بشه

به نام کاربری دقت نمیکنم😑‌نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم‌ دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ... .یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭

تو مدرسمون بچه ها انجام میدادن من نرفتم نمی‌دونم چجوری بود فقط می‌دونم یکی وسط می‌خوابید بقیه یه چیزی میخوندن اون یکم از زمین فاصله میگرفت می‌رفت بالا

یه بار یکی از بچه ها که وسط بود چشمشو باز کرده بود یه چیزی دیده بود و بلند شده بود دوییده بود بعد خورد زمین پاش شکست نگفت آخر چی دیده شاید همونم پاشو شکستع   

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
ساعت ۳ رفته بودیم برا یکی از امواتمون شب اولش بود😂😂😂😂 ک نزدیک بود شب اول خودمم بشه

دور از جونت 😂😂😂😂🤣چقد خندیدم ولی 

دور از جونت 😂😂😂😂🤣چقد خندیدم ولی 

😂😂😂😂 اون لحظه هم ک برا من اتفاق افتاد سر پله ها افتادم😂😂😂اقاعع با کلاه داشت با لبخند‌نگاهم‌میکرد عکسشم سفیددد کامل یعنی نگم‌برات

😂😂😂😂 اون لحظه هم ک برا من اتفاق افتاد سر پله ها افتادم😂😂😂اقاعع با کلاه داشت با لبخند‌نگاهم‌می ...

وای چی کشیدی 😂😂😂😂🤣