ما رفتیم شب قبرستون ، من دیدم یه مرده نشسته رو یه قبر من فشارم افتاد ، بعدش دیدیم عکسش بود اونجا من فکر کردم روحه 😂😂😂
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
ساعت ۳ رفته بودیم برا یکی از امواتمون شب اولش بود😂😂😂😂 ک نزدیک بود شب اول خودمم بشه
به نام کاربری دقت نمیکنم😑نظر شخصی منه ممکنه با من مخالف باشید احتیاجی به دعوا و گارد نیست ما هرکدوم دنیای خودمون با افکار خودمون رو داریم... ....یاد بگیریم بهم احترام بزاریم تا خودمون هم لایق احترام باشیم🤍. براتون ارزو میکنم ارزو هاتون خاطرهاتون بشه💜ولی هیچوقت خاطرهاتون ارزو نشه🔮🎭
تو مدرسمون بچه ها انجام میدادن من نرفتم نمیدونم چجوری بود فقط میدونم یکی وسط میخوابید بقیه یه چیزی میخوندن اون یکم از زمین فاصله میگرفت میرفت بالا
یه بار یکی از بچه ها که وسط بود چشمشو باز کرده بود یه چیزی دیده بود و بلند شده بود دوییده بود بعد خورد زمین پاش شکست نگفت آخر چی دیده شاید همونم پاشو شکستع
هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
😂😂😂😂 اون لحظه هم ک برا من اتفاق افتاد سر پله ها افتادم😂😂😂اقاعع با کلاه داشت با لبخندنگاهممیکرد عکسشم سفیددد کامل یعنی نگمبرات