2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من برعکس جلو انداختم اخه ماه گذشته درست چیزی نیومد اینماهم ده روز زودتر علائمش اومد حالا قطره قطره ب ...

نه واسه من عقب افتاده

چیزی نخوردم ولی انقدر فعالیت دارم میگم دیگه باید شروع بشه ولی هیچ خبری نیست

من نزدیک یک سال پریود نمیشدم در طول این یع سال فقط لکه بینی داشتم اصلا هم قط نمیشد تا اینکه رفتم ب د ...

دردسر داره باید برم دکتر ایندفه میگه ازمایش بارداری بده اول. قرصشو دارم بنظرت دوهفته بخورم ول کنم قشنگ بیاد

من از اول ازدواجم کلا تو اقدامم😁 نباروری دارم چندین ساله. هیچ وقت تو زندگیم جلوگیری نداشتم

منم باید این کار رو میکردم😅 چون یکساله هیچ جلوگیری ندارم و خبری هم نیست...

ولی از زمان اقدام خونریزیم خیلی کم شده

من روز آخر پریودی هنوز لک بینی داشتم رابطه داشتم شوهرمم جلوگیری نکرد هنوز نشدم احتمال بارداری هست&nb ...

آره احتمالش هست 

اگر از ده روز بیشتر شده که عقب انداختی بیبی چک بزن ولی واسه اینکه خیالت راحت باشه آزمایش بتا بده. بیبی چک احتمال خطا داره

دردسر داره باید برم دکتر ایندفه میگه ازمایش بارداری بده اول. قرصشو دارم بنظرت دوهفته بخورم ول کنم قش ...

اره واسه اطمینان میگه تست بارداری مثبت منفی بده اگر ازمایشت منفی باشه خودت بهش بگو امپول بنویس برام چون تاثیر امپول بیشتر از قرصه 

بعد تزریق تا یه هفته نرسیده پری میشی اما با قرصش وقت میبره

آره احتمالش هست  اگر از ده روز بیشتر شده که عقب انداختی بیبی چک بزن ولی واسه اینکه خیالت راحت ...

هنوز ده روز نشده خیلی ترسیدم اصلا آمادگی ندارم افسرده شدم سینه دردم گرفتم بدتر فکر میکنم نکنه علایم حاملگیه  

نه من فکر کردم روز آخر پریودمه نمیشم الان از دست خودم عصبانیم 

ببین تو پریودی احتمال بارداری خیلی کمه ولی صفر نیست. 

الان هم استرس نداشته باش. هر چی خیره پیش میاد. 

ولی برای سری های بعد با وجود خونریزی و حتی لکه بینی کم رابطه نداشته باش چون خیلی ضرر داره واسه بدنت و اگر بچه دار هم بشی ممکنه برای بچه مشکلی پیش بیاد. 

الان هم اگه رفتی دکتر بگو احتمال بارداری میدی چون اگه اون آمپولی که گفتم رو برات تجویز کنه و باردار باشی برعکس عمل میکنه و باعث حفظ بیشتر جنین میشه( فکر نکنی آمپوله جلوی بارداری رو میگیره). 

ببین تو پریودی احتمال بارداری خیلی کمه ولی صفر نیست.  الان هم استرس نداشته باش. هر چی خیره پیش ...

خیلی ممنون از راهنماییت اره میدونم اشتباه کردم خوبه گفتی الان میخواستم به آمپول متوسل بشم ایشاله بشم امید دارم هنوز