2777
2789

قبلن اینجوری نبود؛ یواشکی رفتم اکانتش با گوشیم.  بعد دیدم رقصای خانم باسن گنده رو مبینع میفرسته برای رفیقاش..  خیلی بهم ریختم😭اومدم با بچه ام تو اتاق درو قفل کردم.  هرچی دهنم بود با گوشی بهش پیام دادم.. 

به حدی ک دیگ نمیخام تا فردا ریختشو بیینم و فقط گمششع از خونع برع بیرون.. خیلی دلم گرفته خیلیی ززیاد.. 

به نظرتون همچین ادمی درست میشه؟؟ برای ادامع زندگی..؟ 

اکانت اینستاشو دیلیت کنم الان؟؟ 😭

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بگم والا پووورن میبینن خیانت میکنن اینکه دیگه یه رقص

ادمی ک رقص میبینه قطعا پوووورن هم مبینه..  تازه فقط رقص ندید دیدید  این خانومای خارجی باسنشون پرهه؛  بعد ورزش میکنن از پشت بدنشو نشون میدن یاپاهاشون باز میکنن اینطوری هم بود

چه ربطی داره  بزار ببینه چی میشه مثلا  جامعه اینجوری شده باید بپذیری رفتارشو  سعی ک ...

ااون میپذیره ک من برم چیزای شخصی اقایون رو ببینم؟؟  چرا فکر میکنید چیزی ک نادرسته ولی تو جامعه رواج پیدا کرده باید بپذیریمش؟؟ پذیرش به قیمت عادی شدن این مسائل اصلن درست نیست بع نظرم.. 

ااون میپذیره ک من برم چیزای شخصی اقایون رو ببینم؟؟  چرا فکر میکنید چیزی ک نادرسته ولی تو جامعه ...

میدونم درست نیستش ولی شما ازش بگیری یواشکی نگاه میکنه کسی که بخواد کاری کنه یه راهی واسش پیدا میکنه 

شما فقط خودتو خسته میکنی 

شما هم تلافی کن مردای بدنساز رو جوری نگاه کن که متوجه بشه 

میدونم درست نیستش ولی شما ازش بگیری یواشکی نگاه میکنه کسی که بخواد کاری کنه یه راهی واسش پیدا میکنه& ...

من خیلی ساده و عاشقشم😭😭هرچی میکشیم از دست اقایون😭😭😭من اندامم خیلی خووبه توپرم. دقیقا همونی ک میخواد عمش اهل ورزش و باشگاهم..  ولی اون. گردالیهه.  همش میگه برم باشگاه؟ میگم نه عزیزم هیکلت خیلی خوبه من عاشق همین هیکلتم(حالا اصلن هیکل رو. فرمی نداره هاا؛ فقط نمیخوام غرورشوخورد کنم الکی تمجید میکنم)  حالا ببین چ غلط ها ک. نمیکنه تو اینستا😭😭پسرع هرزههه

من خیلی ساده و عاشقشم😭😭هرچی میکشیم از دست اقایون😭😭😭من اندامم خیلی خووبه توپرم. دقیقا همونی ک می ...

اعتماد به نفس کاذب نده بهش خب 

منم دوست پسرمو خیلی دوست دارم ولی شکم داشت 

تقریبا یه ماه مدام بهش گفتم برو باشگاه 

بلاخره رفت بدنش فرم گرفت 

ولی کاری نکردم ک غرورش خورد بشه یا بخوام با بقیه مقایسش کنم همش بهش پیشنهاد دادم که مثلا گفتم شکمت بره این لباسه که گرفتی بیشتر خودشو نشون میده