2777
2789
عنوان

جهیزیه بخرم به نظرتون؟

| مشاهده متن کامل بحث + 45 بازدید | 25 پست

بابام ب شدت مخالفه میگ قدیمی میشن،  پولشو سکه خریده گفته به وقتش جدید میخرم 

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

عزیزم مگه خوراکی هست که خراب بشه والا همون مغازه دار ها هم ممکنه چند سال جنس داخل مغازشون بمونه اتفا ...

مرسی عزیزم من فکر میکردم اگه بمونه خراب میشه یا عمرشون کم میشه😂

بسپرش به خدا...🌿🤍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بابام ب شدت مخالفه میگ قدیمی میشن،  پولشو سکه خریده گفته به وقتش جدید میخرم

مامانم کارمنده اونقد پول نداره بتونه سکه و طلا بخره میتونه چند ماه یبار واسم یه وسیله جهیزیه بخره

بسپرش به خدا...🌿🤍

نه خراب نمیشه ‌ . اگه میدونین توان یهو خریدن نذارین کم کم بخرین چیز خوب بخرین  ولی ظرف و ظروف ...

آره ظرف و ظروف نمیگیرم لوازم برقی مثل آبمیوه گیری، اتو، جاروبرقی، چای ساز و.... بخرم

بسپرش به خدا...🌿🤍

مامانم کارمنده اونقد پول نداره بتونه سکه و طلا بخره میتونه چند ماه یبار واسم یه وسیله جهیزیه بخره

جارو برقی چندمیلیونع مگ‌باش نمیشه طلا دست دوم بدون اجرت گرف؟

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️) 

جارو برقی چندمیلیونع مگ‌باش نمیشه طلا دست دوم بدون اجرت گرف؟

جارو برقی قیمت گرفتم ۱۱ تومنه

ولی فکر نکنم جاروبرقی قدیمی بشه 

جاروبرقی خونمون بوش طوسی رنگه مامانم ۴ سال پیش خریده الان میبینم فامیلامون هم دارن همونو میخرن شده ۱۴ تومن😶

بسپرش به خدا...🌿🤍

جارو برقی قیمت گرفتم ۱۱ تومنه ولی فکر نکنم جاروبرقی قدیمی بشه  جاروبرقی خونمون بوش طوسی رنگه ...

نه برا گارانتی میگم ،ربع سکه ۱۵تومن بود امروز ،دوماه پول جمع کنی سکه بخری بعد بفروشی ب نفعته 

بازم خووددانی

نه برا گارانتی میگم ،ربع سکه ۱۵تومن بود امروز ،دوماه پول جمع کنی سکه بخری بعد بفروشی ب نفعته  ...

عه من فکر میکردم گارانتی ندارن 

اگه گارانتی داشته باشن اره اینجوری خوب نیست

بسپرش به خدا...🌿🤍

یادم رفت ازت تشکر کنم مرسی عزیزم بابت راهنمایی خوبت 💖

💙