تنهای_تنهاممم مدیر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 377 عنوان چرا بعضیا بعد عمل بینی شون زشت میشه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 135 پست استرس دارم زشت شم الانم بینیم استخونی هست و قشنگ نیستتا چند وقت بعد عمل نمیتونم کارای عادی انجام بدم؟چه کارایی کمک میکنه بینی قشنگ بشه؟ قبل عمل بعد عمل چی بخورم؟چه کارایی انجام بدم؟وای بیاین یکم دلم آروم شه😢 1403/03/11 | 23:17 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جذاب_سایت عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 852 کلا عمل بینی تو ایران ریسکه . چون بهترینها هم خرابکاری دارن . منم عمل کردم و متاسفانه دکتر خرابش کر ... چرا ریسکه اتفاقا عمل های زیبایی ایران شناخته شدس خیلیا میان ایران کارای زیبایی انجام میدن ، البته بینشون دیگه بدم هست سه تاصلوات می فرستی برای گشایش مشکلمون؟😘خواهری بفرس😃ان شاالله به مراد دلتون برسید😻♥️
ماههههههرخ عضویت: 1402/01/07 تعداد پست: 463 قم _صفوی واقعا یکی از بهترین عمل بینی هایی بود که دیدم، دکترتون پیج هم دارن ؟هزینه هات مقدر شد حدودا بسیار سخن بود ، نگفتیم و گذشتیم ...🌼
silver232 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 27872 کلا عمل بینی تو ایران ریسکه . چون بهترینها هم خرابکاری دارن . منم عمل کردم و متاسفانه دکتر خرابش کر ... از بس دکتر زیاد شده خب طبیعتا بعضیاشون کارشون خوب نیست و داغونن.اما دکترای ایران برای طبیعی عمل کردن خوبن. اما خب ایرانیا دوست دارن بینیشون رو فانتزی عمل کنن. ریسکیه، چون هر دکتری نمیتونه.وگرنه از اطرافیانم اونایی که طبیعی عمل کردن خدایی خوب شده مشکلی نداره. بیشتر ایرادا برای اوناس که دنبال فانتزی شدن بودن 💫 Que sera, sera 💫🧚♀️ خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️
تنهای_تنهاممم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 377 کلا عمل بینی تو ایران ریسکه . چون بهترینها هم خرابکاری دارن . منم عمل کردم و متاسفانه دکتر خرابش کر ... عمل ترمیمی انجام دادی؟
هلن4237 عضویت: 1395/04/07 تعداد پست: 3319 اینایی که بینی شون تقارن نداره چی؟ اشتباه دکتره یا مراقبت خودشون بینی منم اینجورهاشتباه دکتره 💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝
تنهای_تنهاممم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 377 چون دکتر شون نتونسته اونجور که قرار بوده در بیارد چون قبلان با کامپیوتر شبیه سازی میکنند بعد باید پی ... مرسی راهنمایی کردی
فرانک۶۰ عضویت: 1403/03/01 تعداد پست: 734 جراحی نکردمولی مطمنا باید تناسب بین اندازه چشم و گونه و لب باید حفظ بشه
stronggirl55 عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 1254 واقعا یکی از بهترین عمل بینی هایی بود که دیدم، دکترتون پیج هم دارن ؟هزینه هات مقدر شد حدودا&n ... بله دارند هزینه م حدود بیست و هشت کلا با عکس و اینا
stronggirl55 عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 1254 وای چه خوب شده😍 من ببینیم کوچک بود بچه بودم شکست تصادف کردیم قوز بدی داش خیلی خوب شد عزیزم
moosadi عضویت: 1396/08/29 تعداد پست: 14608 وای چه خوب شده😍 اگ پیس دکتر امیر حسین م ح م دی م ف ر د نمیری نترس دماغت خراب نمیشهکاش سال پیش یکی هم ب من میگفت جنگیدن بلدم، ولی بعضی هدف ها ارزش جنگیدن ندارن.
کشورخیال عضویت: 1402/07/30 تعداد پست: 3176 من ببینیم کوچک بود بچه بودم شکست تصادف کردیم قوز بدی داش خیلی خوب شد عزیزم عزیزم عالی شده کم پیش میاد من از بینی عملی خوشم بیاد دل شاد از دل زارش خبر نیست سلامت روز بیمارش خبر نیست نه تقصیر تو این رسم قدیمِ که آزاد از گرفتارش خبر نیست
خشنولیمهربان عضویت: 1403/02/21 تعداد پست: 9742 عزیزم شما کی وقت عملتونه؟ اتفاقاا دماغ های استخوانی و قوزدارند خیلی بهتر میشن مطمئن باش هعی دنیا به هیچکی وفا نداری...
تنهای_تنهاممم مدیر استارتر عضویت: 1402/06/27 تعداد پست: 377 من ببینیم کوچک بود بچه بودم شکست تصادف کردیم قوز بدی داش خیلی خوب شد عزیزم بینی من پشتش قوس بدی داره