2777
2789

استرس دارم زشت شم

الانم بینیم استخونی هست و  قشنگ نیست

تا چند وقت بعد عمل نمیتونم کارای عادی انجام بدم؟

چه کارایی کمک میکنه بینی قشنگ بشه؟ قبل عمل بعد عمل چی بخورم؟چه کارایی انجام بدم؟

وای بیاین یکم دلم آروم شه😢

چوندبه صورتشون نمیاد یا خیلی کوچیک میکنن

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یکی از همکلاسیای من فانتزی عمل کرد، میخواست کوچیک بشه‌. دکترش خیلی کارش بد بود. اونقدر زشت شده که نگو. فقط دوتا سوراخ گندس

افتضاااااح

یکیشونم بینی قبلش که یکم قوز داشت بهتر از الانی بود که جلوش یه تیکه گوشت آورده. قبلی به چهرش بیشتر میومد. (البته چهرشم زیاد تغییر نکرد)

اما یکی از دوستام بینیش یزرگ بود عمل که کرده چهرش بهتر شده 

💫 Que sera, sera 💫🧚‍♀️ ☯️  خدایا من را خرج کاری کن که مرا به خاطرش آفریدی..🤍🕊️

اینایی که بینی شون تقارن نداره چی؟ دکتر خراب میکنه؟

ارع 

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

اونایی زشت میشن که صورتشون بزرگه و دماغشونو کوچیک میکنن

یا صورت لاغر و استخونی و کشیده دارن دماغشونو کشیده عمل میکنن

💝خدایا پسرم تمام زندگیه منه..شکررت که برام حفظش میکنی..شکرت که دارمش💝