2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من امیدی به نات کوین نداشتم ولی الان پول همستر هم‌مثل نات کوین هست استخراج میکنی بعد اینکه لیست شد اون صرافی که تبدیل میکنه اون ارز رو داشته باشه که یه صرافی خارجی هست به اون انتقال میدی بعد به کیف پول ایرانی

همستر چون تیک ابی نداره رو اعتماد نکردم 

تلگرام ساعت ۵ تیک ابی داد بهش

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من امیدی به نات کوین نداشتم ولی الان پول همستر هم‌مثل نات کوین هست استخراج میکنی بعد اینکه لیست شد ا ...

چقد سکع داری بعد ک لیست شد میگن کدوم صرافی باید بزنی من الان فقط دارم بازی میکنم نمی‌دونم چطور انتقال بدم 

من هم امروز صبح شروع کردم اون کارتها رو یه نفر برام درست زد پنج میلیون تا گرفتم و آپگرید کردم 

الان.ربات خودکار ساعتی پنجاه هزار تا برام میزنه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
چقد سکع داری بعد ک لیست شد میگن کدوم صرافی باید بزنی من الان فقط دارم بازی میکنم نمی‌دونم چطور انتقا ...

فقط بازی نکن فایده نداره برو دوستات و دعوت کن ۲۵هزار تا برای هر دعوتت میده

اره بازی کن بعده لیست شدن همه جا پر آموزش میشه کجا انتقال بدی من ۷ ملیون تا دارم

اپگرید کردین ؟

اره بازی کن بعده لیست شدن همه جا پر آموزش میشه کجا انتقال بدی من ۷ ملیون تا دارم

چند روزه شروع کردین؟