2821
2789
عنوان

از خانوادم و شوهرم دلم گرفته

254 بازدید | 69 پست

کاش خدا به کسی که لیاقت پدر و مادر شدن نداره بچه نده ماله من از دوران بچگی تا به الان بفکره خودشون بودن بدون محبتی بزرگ شدیم از شوهرم دوران دوستی یکم محبت دیدم بااینکه از هیچ لحاظی بهم نمیخوردیم اصرار کردم می‌خوام باهاش ازدواج کنم ،

مرده خوبیه ولی امروز بدجور قلبمو شکست منم بغضمو قورت دادم جلوش گریه نکردم صدام عوض شد بهم میگه چرا صدات اینطوری شد

بجز شوهر و بچه هام کسیو ندارم بهش میگم خیلی تنهام چقدر کار می‌کنی یکم منو ببر بیرون یا یکم بهم محبت کن از لحاظ مالی خوب بهمون میرسه میگه من بیشتر از این بلد نیستم بعدش گفت انگاری از یجایی اومدی همش تو ناز و محبت بودی اولین بار بهم سرکوفت زد الان تو خلوت گریه میکنم نذاشتم اشکامو ببینه، انگاری خروسک گرفتم🤕

به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نباید با گله بگی، باید با ملایمت بگی 

اینو بگو: عزیزم میدونم خسته ای،میدونم این روزا زیاددرگیرب ولی  میشه ازت خواهش کنم که بیشتر بامن وقت بگذرونی، من دلم تنگ شده برا بودن و وقت گذروند باهات، اینو روانشناسی میگفت

عزیز دلم اشکال نداره 

احساس کرده دیده نشده 

گلم سعی کن به جای مستقیم بیان کردن 

مگر بگو بریم شهر بازی 

یا بریم پارک یا دشت و هر جا ناهار و شام بخوریم 

یا صبحونه بریم فلان جا 

یا بریم پیاده روی و هر برنامه ای 

و خودتو بهش نزدیک کن 

موقع خواب اگر خسته نبود سرتو بگذار تو بغلش بگو نازم بده و یا شایدم خودش نازت بده 

بدل نگیر 

کلی زحمت می‌کشه براتون 

ازروزی که آمدم تواین سایت افسرده ترشدن مشکلاتشماروک میخونم مشکلات خودم یادم میره ب خدا

بخدا من دیر تاپیک میذارم چون دوست ندارم کسیو ناراحت بکنم ولی امروز مجبور شدم وگرنه اصلا با کسی دردودل نمیکنم 

نباید با گله بگی، باید با ملایمت بگی  اینو بگو: عزیزم میدونم خسته ای،میدونم این روزا زیاددرگیر ...

آره باهاتون موافقم ولی چون شوهرم تو سن کم پدرو مادرشو از دست داده اصلا با محبت کاری نداره اوایل بهتر بود الان نه فقط کار 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز