2777
2789
عنوان

شما جای من بودین چیکار میکردین؟

70 بازدید | 21 پست

سلام 

دیروز مامانم گفت، مادربزرگت فردا خونه تنهاست میخایم بریم اونجا، خاستی بیا، (نیم ساعت با هم فاصله داریم) 

امروز از صبح مامانم زنگ نزده بهم، منم نزدم الان زنگ زده میگه چرا نیومدی خونه مادربزرگت دعوتت کرده بود ناهار، گفتم کسی به من نگفته بود ناهار دعوتم وگرنه میرفتم، میگه خودم دیروز گفتم دیگه، بعد برگشته میگه ما رفتیم دلمه گذاشته بود، زنگ زد خالت اینا هم اومدن،  اومدیم دره خونتون بهت زنگ زدیم که شمارم برداریم، در دسترس نبودی، با هم رفتیم کوه و طبیعت و... خوردیم خیلیم خوش گذشت، منم گفتم تا دم در اومدین خب در میزدین؟(اگر زنگ میزد و دسترس نمی‌داد پیام میومد ک نیومده) 

هیچ کس تنها نیست، همراه اول😃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بامادرک نمیشه قهرکردپس بیخیال ولی اگه مادرشوهرت این رفتارومیکردقهرمیکردی😁

نه مامانم عقده ای شده، دوس نداره من کلا با هیچکس رابطه داشته باشم حتی خونه خودشم میرم زیاد تحویلم نمیگیره دوس داشتی تاپیک قبلیمو بخون 

اهمیت نده اعصاب خودتم خورد نکن بیخیال خودشون فهمیدن کارشون درست نبوده ک زنگ زدن اینارو گفتن 

نه زنگ زده پُز بده که مثلا ما رفتیم گشتیم خوردیم  تورو نبردیم.. 

اهمیت نده اعصاب خودتم خورد نکن بیخیال خودشون فهمیدن کارشون درست نبوده ک زنگ زدن اینارو گفتن 

کفشام پاره شده بود گفتم با بچه سخته یا بزارم پیشت برم خرید یا بیا با هم بریم، گفت من نمیام خودت با بچت برو، رفتم خریدم اومد دید، الان هرروز با بابام دعوا میکنه که پول بده برم کفش بخرم 

کفشام پاره شده بود گفتم با بچه سخته یا بزارم پیشت برم خرید یا بیا با هم بریم، گفت من نمیام خودت با ب ...

منم رفتم یکی بهم گفت غشی بقیه جمع خندیدن منم قشنگگگگگ شستمش

اگه دیدی جوابتو ندادم درحدم نیستی وقتمو برا پیام دادن دوباره برات بزارم😏