2777
2789

تو یکی از حوضه های شهرمون 

یکی بوده مثل اینکه چن سال پشت کنکور بوده 

و انقد فشار عصبی داشته سر امتحان دینی دیر میرسه 

و ب زور راهش میدن 

بعد امتحانش رو خوب نمیده 

میاد بیرون حالش بد میشه 

خانواده اش میبرنش خونه 

گفته بخوابم تا بهتر بشم 

بعد چن ساعت میرن صداش میکنن 

تو خواب سکته‌ کرده و مرده از غصه

(اینو یکی دیگه برام گفته خودم نشنیدم)

خیلی ناراحت شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هعی کاش این بلا سر من میومد

ناشکر نیستم ولی خسته شدم

دختری که سختی براش معنا نداره ب رویاهاش نه نمیگه....(اینجانب تعهد به خدای رنگین کمان دارد) #کیان_پیرفلک♡#توماج_صالحی

الهی بمیرم برا بچه ها چ استرسی تحمل میکنن 

منم یکی از دانش آموزام سر امتحان عربی زنگ زده بود جیغ و گریه نمیزارنم داخل🥲

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

خدا رحمتش کنه 

ولی کاش بابت این چیزا انقدر غصه نخوریم البته اگه واقعی باشه

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷

الهی بمیرم برا بچه ها چ استرسی تحمل میکنن  منم یکی از دانش آموزام سر امتحان عربی زنگ زده بود ج ...

نمیذارن

دو درجه فیلترینگ را کم کنید؛ دو درجه سرعت نت را بیشتر کنید ؛دودرجه گرانی و تورم و بدبختی را کم کنید ؛تا مردم هم دو درجه دما را پایین بیاورند ؛اگر دودرجه تنش و درگیری با دنیا را کم کرده بودید الان در یک کشور نرمال زندگی میکردیم.

چه به سر بچه هامون اوردن خدا لعنتشون کنه اون وقت حوضه ما تقلب و ...

گزارش حوضه رو بده حق بقیه ضایع نشه الان حوضه ما نمیشه تکون خورد 

یکی سال۱۴۰۱ تو کاخش نشسته بود توییت میزد بچه های شما اونور آبن بچه های ما میمیرن . سه سال بعد خودش و بچه هاش اونور آب بودن که فرماندهان ما با بچه هاشون شهید شدن ..........🇮🇷