2777
2789
عنوان

وااای دارم جون میدم...

152 بازدید | 23 پست

رژیمم یه هفتس دوکیلو کم کردم

امروز هشت یا ده قاشق برنج خوردم با خورشت و سالاد و اینا

شام میخواستم بربری با پنیر و خیار اینا بخورم نشد الان گشنمه هیچیم جز اون دلم نمیخواد

ز طرفی ذلم شدید خوردن میخواد 

چجوری رژیممو حفظ کنممم😓😭

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حتمن رژیمت سخته اینقد ولع خوردن داری

ارع سخته ولی روزای پیش گشنه اینا نمیشدم

کیــم نبلِر کیــم نَچکِــر💜✌🏿قد کشیدن های ما پاداش جان فرسودن است. 🌱👩🏻‍🎓این روزا میگذره دلم آروم میگیره یه روزی میرسم به اون روزی که میخوام✨(۱۴٠۳/۶/۵)وزن: 71.55📏وزن هدف58🏋️‍♀💪🏿( ۱۴٠۴/۳/۲)هدف اول68🔒هدف دوم65🔒هدف سوم62🔒هدف چهارم58🔒

بخور ورزش کن تا ورزش نکنی همون دوتا برنج هم که میخوری چاقت می‌کنه

پیاده روی تو خونه نیسم ساعت میکنم خوبه؟ 

من رژیم فست میگیرم ۲۰ ساعت هیچی نمیخورم ۴ ساعت فقط میتونم بخورم‌خیلی راحته

چهار ساعته زیاد بخوری که بازم بده تو اون چهارساعت هم باید رعایت کرد

خیلی اشتباه میکنی همش عوارضه اینهمه مدت گرسنگی 

کاملا علمیه.چون اب و مایعات بدون کالری میشه خورد.بدن بعد از ۱۲ ساعت وارد فاز چربی سوزی میشه.هیچ عوارضی هم نداره.البته هرکسی بدن خودشو میشناسه من با پزشکم مشورت کردم.

دقیقاباید رعایت کرد مگه من گفتم کل ۴ ساعت دارم میخورم.منظورم این بود تو اون ۴ ساعت فقط میشه خورد.

چند وقتهه رژیمی کم کردی؟ 

من با زیره کالری شماری میکنم

چند وقتهه رژیمی کم کردی؟  من با زیره کالری شماری میکنم

منم زیره رو دارم وارد میکنم کالری زیاد نخورم.الان ۴ هفته است شروع کردم و ۵ کیلو کم کردم‌.فقط دو سه روز اول سختم بود بعدش گفتم خدایا چقد راحته کاش زودتر اینو انجام میدادم.

منم زیره رو دارم وارد میکنم کالری زیاد نخورم.الان ۴ هفته است شروع کردم و ۵ کیلو کم کردم‌.فقط دو سه ر ...

وااای چهار هفته پنج کیلو کم کردی عالیهههه 

چه ساعت هایی میخوری؟ 

چندکیلو بودی؟