2777
2789

روز ۶ تاخیر پریود بتا ۱۶۲ بود دکتر گفت وای چقدر کم ، ۴۸ ساعت بعد تکرار کردم شد ۲۶۸ گفت واااای چه کم، همین الان اورژانسی سونوی واژینال بده که توی لوله و خارج رحمی نباشی، صبح یه باردار اینطوری داشتم دیر فهمیده بود لولش از دست داد، اخه چرا اینارو به من گفت ، داشتم غش میکردم از استرس،منم چه میدونم رفتم سونو واژینال  هیچی توی رحم و لوله مشاهده نشد، حالا دوباره گفته برو بتا بده شنبه ، یعنی فردا صبح برم بتا بدم

بچه ها قلبم داره میاد دهنم اینقدر حالم بده، کم‌کم کنید بگید تجربه هاتون. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه بابا مشکلی نیست  دیر لقاح تشکیل شده  اگر درد پهلو داری یعنی تو لوله است نگران نباش

درد ندارم ، لک هم ندارم، فقط خیلی استرس دارم، از پریروز سونو واژینال دادم حس بدی دارم، دعا کنید برای آرامش و حالم

وای روزای سخت و لعنتی خودم برام تداعی شد…

دقیقا بتا دادم هی گفتن چقدر کم و فلان 

فرستادن سونو واژینال گفت سریع برو بیمارستان لوله ت داره میترکه،،،هنوزم که هنوزه بعد از ۴سال افسردگی اون روزا بخاطر استرس هایی ک بهم دادن همراهمه…

اگه اینجارو خوندی یه صلوات واسه حاجت دلم بفرست مرسی دوستم🫂💋🌸
تا بتا نیاد رو هزار سونو نشون نمیده منم بتام کم یود اخرشم سقط شد البته بتای من تا ۱۰۰ اومد بعد افتاد ...

الهی عزیزم . ناراحت شدم براتون ، آخه من میگم بتام زیر ۱۰۰۰ چرا سونو واژینال فرستاد وقتی چیزی مشخص نمیشه😭😭دلم میخواد شکایت کنم ازش 

وای روزای سخت و لعنتی خودم برام تداعی شد… دقیقا بتا دادم هی گفتن چقدر کم و فلان  فرستادن سونو ...

وای بخدا دقیقا منم همینطور، برای شما بیرون رحم بود؟

من میگم اصن هر چی باشه تازه وقتی قطعی نیست چرا اینقدر وحشیانه میگن به زن باردار