مخصوصا خانواده های تک فرزند پولدار یا سطح متوسط به بالا نظر شماها چیه فقط نگید در آینده پشت میخوان یا تنها هستند چون چند روزه با مشاوره های مختلف صحبت کردم اینکه در آینده ممکن هست تنها بمونن رو به دلایل مختلف کاملا رد کردند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
به نظرم نه مادرایی که یه فرزند دارن اکثرا خیلی بهشون وابسته ان همیشه مادر باید کنارشون باشه بنابراین مادر باید وقت زیادی برای یه بچه بزاره ولی اگه فرزند بیشتر باشه بچه ها باهم سرگرم میشن و مادر میتونه به کارهای خودش رسیدگی کنه
من خودم فقط یک برادر دارم و خواهریم ندارم خیلیم از زندگی مجردیم راضی بودم، الانم فقط یه بچه میارم و تمام رفاهیو که بخواد براش فراهم میکنم هم خودم درآرامش و رفاه بسرمیبرم وخواهم برد هم بچم
من خیلی جاها جواب دندون شکن دارم،ولی میدونم بجای دندون ممکنه دل بشکنه،واسه همین میخندم و سکوت میکنم:)