2777
2789
عنوان

انتخاب رشته فرهنگیان

80 بازدید | 9 پست

سلام من می‌خوام برا فرهنگیان انتخاب رشته کنم ولی درباره رشته های آموزش تاریخ، جغرافیا و الهیات دو به شکم نمی‌دونم اینا هم انتخاب کنم یا نه نمیدونم ارزششو داره یا نه چجوری مثلا کسی اطلاعات داره از دبیر تاریخ و جغرافیا و دینی شدن؟

کسی هست خودش این رشته ها رو تدریس کنه یا از اطرافیانش راضی ان یا ناراضی ؟ میشه کمکم کنید لطفاً اگر اطلاعات دارین😢

و اینک رشتم انسانی و خودم به تاریخ و جغرافیا زیاد علاقه ندارم بچه ها هم میدونم دوست ندارن میترسم اذیت بشم ولی بازم درباره دینی بازم اوکی ترم کلا هر چی اطلاعات دارین ممنون میشم در اختیارم بزارید🤍

وقتی قراره ۲۶ سال اون رشته رو تدریس و ۴ سال تو اون رشته تحصیل کنید بهتره رشته‌ای باشه ک بهش علاقه دارید گلم.

بخاطره همینه ک میگن تو انتخاب رشته امسال اول علاقمندیاتو جدا کن ، بعد بر اساس محل خدمت و بعد محل تحصیل اولویت بندی کن.

سرچ کنید چارت درسی فلان رشته ، کامل واحدهاش میاد و میتونید ببینید از پس درساس بر میاید یا ن

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی قراره ۲۶ سال اون رشته رو تدریس و ۴ سال تو اون رشته تحصیل کنید بهتره رشته‌ای باشه ک بهش علاقه دا ...

بله درسته من بخاطرع همین شک دارم تو انتخابش چون من برا درسا مدرسه به زور تاریخ و جغرافیا میخونم چ برسه بیام چند سال اون درسو تو دانشگاه بخونم سی سال هم بخوام تدریسش کنم ولی چون نمیدونم کنکورمو خوب دادم یا نه میگم شاید شانس قبولیم تو این رشته ها ک زیاد انتخاب نمیکنن بیشتر باشه فقط به این دلیل میگم انتخاب کنم واگرنح راستش علاقه ندارم مخصوصا به جغرافیا😢

وقتی قراره ۲۶ سال اون رشته رو تدریس و ۴ سال تو اون رشته تحصیل کنید بهتره رشته‌ای باشه ک بهش علاقه دا ...

من خودم به ترتیب تو رشته های دبیری 

عربی

ادبیات

راهنمایی مشاوره 

علوم اجتماعی 

دوست دارم ولی خب بین این سه رشته تاریخ و جغرافیا و الهیات موندم ابتدایی هم بعد دبیری ها میخوام بزنم شما نمیدونی برا معلم منطق و فلسفه شدن از کدوم رشته باید اقدام کنم؟

تاریخ یکم سنگین و سخت تره(ولی من تاریخ رو انتخاب می‌کنم چون بهش علاقه دارم ) با دینی و الهیات مخالف ...

متاسفانه از بین این درسا از جغرافیا بیشتر از همه بدم میاد، بعدش تاریخ بعدش دینی اخه میدونی جزوه درسایی ک بچه ها هم ازش متنفرن بخاطرع همین خیلی اذیت شاید کنن

متاسفانه از بین این درسا از جغرافیا بیشتر از همه بدم میاد، بعدش تاریخ بعدش دینی اخه میدونی جزوه درسا ...

خب بازم نظر خودت مهمه 

از همه بدت میاد که😂

#️⃣لطفا مخالف نظر منی ریپ نزن

بله درسته من مشکلم اوکی شد الان مشکلی ک دارم اینه ک من رشته مورد علاقمو جدا کردم محل خدمت هم مناطقشو مشخص کردم ولی نمیدونم باید کد رشته ها رو بر اساس رشته بچینم یا محل خدمت مثلا اول بیام رشته آموزش عربی رو تو هر منطقه ای هست بزنم بعد فارسی همینطور تری به ترتیب یا نه بیام مناطق رو اولویت بزارم مثلا بگم همه رشته های عربی و فارسی و... تو منطقه 6 بعد بازم همه رشته های عربی و فارسی و.... تو منطقه ۹ واقعا گیر کردم نمیدونم بر اساس منطقه محل خدمت بچینم بهتره یا رشته😢

خب بازم نظر خودت مهمه  از همه بدت میاد که😂

نه خب اخه فقط این نیست ک ما آموزش عربی و فارسی و علوم اجتماعی و راهنمایی و مشاوره هم داریم ک من بهشون خیلی علاقه دارم😂

بله درسته من مشکلم اوکی شد الان مشکلی ک دارم اینه ک من رشته مورد علاقمو جدا کردم محل خدمت هم مناطقشو ...

عزیزم اولویت بندی کن

مقایسه کن

ک مثلا آموزش عربی فلان شهر یا آموزش عربی فلان شهر؟

آموزش عربی این شهر یا آموزش ادبیات همین شهر؟

اینجوری دسته بندی کن.

همچین جدولی باید بکشی از بالا ب پایین رشته های مورد علاقت

از چپ ب راست شهرایی ک اولویتته

میگی اولویت ۱ مثلا عربی آبادان

خب برای اولویت دو ادبیات آبادان یا عربی خرمشهر؟

ب همین صورت تا آخر

آزادی بیان و آزادی قلم می تواند توسط یک قدرت بزرگتر از ما گرفته شود، اما آزادی اندیشه هرگز !📚🌱❤️‍🩹.                                                                                                                                                                                                                                                                                         دزدی مرتبا به دهكده ای ميزد، ﺭﻭﺯﯼ ﮐﻪ ﺭﺩﭘﺎﯼ ﺑﻪ ﺟﺎ ﻣﺎﻧﺪﻩ، ﺷﺒﻴﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩ ﯾﮑﯽ ﻣﯿﮕﻔﺖ : ﺩﺯﺩ، ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﯼ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺭﺍ ﺩﺯﺩﯾﺪﻩ، ﺩﯾﮕﺮﯼ ﮔﻔﺖ: ﭼﮑﻤﻪ ﻫﺎﺵ ﺷﺒﯿﻪ ﭼﮑﻤﻪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻮﺩﻩ. ﻫﺮﮐﺴﯽ ﺑﻪ ﻃﺮﯾﻘﯽ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﺗﻮﺟﯿﻪ ﻣﯿﮑﺮﺩ. ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﻓﺮﯾﺎﺩ ﺑﺮﺁﻭﺭﺩ: ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ؛ ﺩﺯﺩ، ﺧﻮﺩ ﮐﺪﺧﺪﺍﺳﺖ، ﻣﺮﺩﻡ ﭘﻮﺯﺧﻨﺪﯼ ﺯﺩﻥ ﻭ ﮔﻔﺘﻨﺪ : ﮐﺪﺧﺪﺍ ﺑﻪﺩﻝ ﻧﮕﯿﺮ، ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺍﺳﺖ ﺩﯾﻮﺍﻧﻪ ﺍﺳﺖ، ﻭﻟﯽ ﻓﻘﻂ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻓﻬﻤﯿﺪ ﮐﻪ ﺗﻨﻬﺎ ﻋﺎﻗﻞ ﺁﺑﺎﺩﯼ ﺍﻭﺳﺖ.ﺍﺯ ﻓﺮﺩﺍﯼ ﺁﻥ ﺭﻭﺯﮐﺴﯽ ﺁﻥ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﺭﺍ ﻧﺪﯾﺪ ﻭقتی ﺍﺣﻮﺍﻟﺶ ﺭﺍ ﺟﻮﯾﺎ می ﺷﺪﻧﺪ ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻣﯿﮕﻔﺖ:ﺩﺯﺩ ﺍﻭ ﺭﺍ ﮐﺸﺘﻪ ﺍﺳﺖ، ﮐﺪﺧﺪﺍ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ ﺭﺍ ﮔﻔﺖ ﻭﻟﯽ ﺩﺭﮎ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﻭﺍﻗﻌﯿﺖ، ﻓﺮﺳﻨﮕﻬﺎ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺩﺍﺷﺖ، ﺷﺎﯾﺪ ﻫﻢ ﺍﺯ ﺳﺮ ﻧﻮﺷﺖ ﻣﺠﻨﻮﻥ ﻣﯿﺘﺮﺳﯿﺪﻧﺪ. ﭼﻮﻥ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺁﺑﺎﺩﯼ، ﺩﺍﻧﺴﺘﻦ ﺑﻬﺎﻳﺶ ﺳﻨﮕﯿﻦ ﻭﻟﯽ ﻧﺎﺩﺍﻧﯽ، ﺍﻧﻌﺎﻡ ﺩﺍﺷﺖ....