2777
2789
عنوان

کیا تاحالا قرص اورژانسی خوردن

23 بازدید | 9 پست

من  اخرین روز ماه رمضان قرص اورژانسی خوردم همون روز هم اخرین روز پریودم بود و رابطه داشتم. بعدش قرص اورژانسی خوردم و سه چهار روز بعد پریود شدم. بعد از اون ده روز پیش و یک هفته پیش دو تا رابطه بدون محافظت شده داشتم. امکان داره باردار باشم یا اثرات قرصه ک انقدر دیر شده و هنوز پریود نشدم شب  قبل هشت روز پیش ک رابطه داشتم رفتم سونو و دوتا امپول برای ازاد شدن تخمک  زدم و شب نزدیکی داشتم احتمال داره باردار باشم 

دوست ندارم از شوهرم جدا شم عاشقشم ولی اون میگه من بیماری روحی دارم هیچ وقت خوب نمیشم و میخواد جدا شیم ولی اگ حامله باشم ممکنه تغییر کته بخاطر بچه بره پی درمان الانم از هم دوریم یعنی من خونه مادرم اون خونه خودمون میگه تا یک مدت طولانی جدا شیم اگر خوب نشدم طلاق 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعدش تویز ک میدونی شوهرت این مدلیه رابطه محافظت نشده براچیت بود

شوهرم گاهی خیلی خوبه گاهی مریض واینو پنهون میکرد ک تا همین چند روز پیش حالش بد شد و الان زده ب سیم اخر مریضه من میدونم دست خودش نیست چرا تنهاش بگذارم ب اسن راحتی زندگیمو خراب کنم باید بمون کمکش کنم

بمون تنهاش نزار ولی وقتی خوب شد بعدبچه بیار

نمیخواد قبول کنه مریضه. نمیره دکتر منم  واقعن عاشقشم و نمیتونم ازش دل بکنم. میخواستم اقدام کنم که این اتفاقا افتاد اگربچه دار شم شاید بخاطر بچمون بره دکتر چون عاشق بچس من یک دختر هم دارم بخاطر اونم ک شده میخوام تلاش کنم واقعن درمونده شدم