2777
2789
عنوان

دوستان کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 8 بازدید | 35 پست
من همه خواسته هاش برآورده میکنم، میشه یکم توضیح بدین چطور برخورد کنم ممنون میشم

چرا اینقدر ساده ای بابااااا خب کاری نمیتونی کنی

حالا اینقدر روش کیلید کن تا زندگی رو به فنا بدی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همه خواسته هاش برآورده میکنم، میشه یکم توضیح بدین چطور برخورد کنم ممنون میشم

ببینید خانم من اصلا به خودش اهمیت نمیده نه آرایش نه پوشش مورد علاقه من و نه خواسته های جنسی ..بعد انتظار دارد وقتی میریم بیرون خانمهایی که با هزاران آرایش و لباس های زیبا که میبینم رو نگاه نکنم صد بار هم بهش گفتم هیج مرد سالمی نمی‌خواد دنبال زن دیگه باشه اگه زنش واسش کم نگذاره یکروز دو روز خوبه بعد دوباره عادی میشه

😐😅

بخدا درست میگه 

یه دوستی من داشتم اهل کرج بود بی شرف با یه مرد متاهل دوست شده بود 

می‌گفت شب مرده با زنش بوده

فردا صبح مرخصی می‌گرفته با این نکبت میرفتن سوئیت اجاره میکردن

اونجوری خوبه؟؟؟

ولش کن بابا کیلید نکن روش بخدا روش باز بشه دیگه هیچکس جلودارش نیس هااا

ببینید خانم من اصلا به خودش اهمیت نمیده نه آرایش نه پوشش مورد علاقه من و نه خواسته های جنسی ..بعد ان ...

حرف شما درسته ،ولی من کم نذاشتم براش ،بنظرم از رو کنجکاوی باشه چون شخصیت کنجکاوی داره 

[QUOTE=341094390]بخدا درست میگه  یه دوستی من داشتم اهل کرج بود بی شرف با یه مرد متاهل دوست شده بود  می‌گف 

آخه سلیقش تغییر کرده  یبار میگه ناخونات بلند کن اصلا اینطوری نبود ی بار میگه موهات فلان رنگ کن قبلا رو پوشش حساس بود الان فرق کرده میترسم دیگه ب چشمش نیام 

[QUOTE=341094390]بخدا درست میگه  یه دوستی من داشتم اهل کرج بود بی شرف با یه مرد متاهل دوست شده ...

آخی چه با نمکککککه این شوهر 😍😍😍😂

خب رفتی تو پیله حجاب که چی بشه 

براش تنوع داشته باش یه چادر می‌کنی سرت باهاش خیابون گز می‌کنی که لطفی نداره به نظرش

حالا نمی‌خواد امسال بری بهشت

من که حجاب ندارم مردم؟؟؟

خب براش ناخن بذار بلند شه لاک جیغ بزن 

ناخن پاتو لاک بزن

پا بند بنداز 

موهاتو رنگ کن از زیر شال بندازشون بیرون

شال نصفه بپوش

[QUOTE=341094582]البته همیشه باید نظرات مختلف رو شنید نه که اهانت کرد[/QUO

این کار همسرم خیانت ب حساب میاد وقتی ده بار گفتم نگاه نکن باز نگاه کرده بعد میگه نه خودش برام میاد من نگاه نکردم تو سابقه فیسبوک پر بود مگه میشه تصادفی باشه ی دونه دوتا تصادفی نه صدتا

[QUOTE=341094582]البته همیشه باید نظرات مختلف رو شنید نه که اهانت کرد[/QUO این کار همسرم خیانت ب حس ...

ببینید رفتار با همسر نه خیلی باید تند باشه نه آن رو به حال خودش رها کرد خیانت محسوب نمیشه آدمی خطا می‌کنه ولی میشه با هزاران ترفند آن رو کنترل کرد 

ببینید رفتار با همسر نه خیلی باید تند باشه نه آن رو به حال خودش رها کرد خیانت محسوب نمیشه آدمی خطا م ...

ی اشتباه چند بار باید تکرار بشه ده بار شده، میگه باشه ی مدت میگذره دوباره روز از نو روزی از نو