سلام، دیروز نهار قرمه سبزی گذاشته بودم و برای شام هم بابام برامون قرمه سبزی گرفته بود وقتی شوهرم این دوتا خورشت رو باهم مقایسه کرد گفت واسه بیرون خیلی خوشمزه تره، راست میگفت وقتی خودم از قرمه سبزی بیرون خوردم دیگه نمیتونستم قرمه سبزی که خودم پختم رو بخورم، دوست دارم منم قرمه سبزی خووووشمزه درست کنم اما فوت و فنش رو بلد نیستم نمیدونم چیکار کنم لطفا راهنماییم کنید، ادویه خاص قرمه چیه؟
قورمه سبزی به سبزیسه عزیزم مامان منم قورمه هاش حرف نداره توکوچه بوی قورمه سبزیش میاد .جعفری از همه بیشتر تره کمتر از جعفری و شنبلیه از همه کمتر و پیاز یه ذره اسنفاج واسه لعاب و کرفس البته مامان من چون خیلی درست میکنه 10 کیلو سبزی یک بسته کرفس میریزه که سبز خوشرنگ میشه بعد سرخ میکنه
عزیزم سبزی که توش میزنی خیلی مهمه سعی کن سبزیشو خودت درست کنی از این آماده ها نباشه.من بهترین غذایی که درست میکنم قرمه سبزی .نکتش اینه که زود بار بزاری تو زود پز نریزی مثلا ساعت 2 ظهر بار بزار واسه شب.
من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩
من غیر از زردچوبه و فلفل سیاه و زیره سبز و همون لیموعمانی معروف چاشنی دیگه ای نمی زنم اما همسرم همیشه تعریف میکنه. اما تقریبا 4 ساعت میذارم تا جا بیفته
من اینطوری میپزم.اول پیاز و سرخ میکنم بعد زردچوبه و فلفل سیاه میزنم بعد گوشت و تفت میدم بعد سبزی که از قبل سرخ شده رو میریزم با اینا تفت میدم بعد لوبیا رو خام میریزم تو اینا از قبل خیسش کن که نفاخ نباشه من لوبیا قرمز نمیزنم لوبیا سفید میزنم یه دونه ام عصاره گوشت گوسفند یا گوساله توش میریزم آب به اندازه کافی میریزم تا بپزه بعد که گوشتش پخت نمک میزنم لیمو عمانی میریزم چندتا تیکه یخ میندازم توش که روغن پس بده.عالی میشه هرکی خورده گفته خیلی خوش مزه است.
من شک ندارم یکی هست که تو خواب از ما کار میکشه! وگرنه این حجم از خستگی اول صبح غیر عادی😩😩😩😩