2777
2789
عنوان

انتخاب رشته فرهنگیان

511 بازدید | 56 پست

بچه ها میشه کمکم کنید‌..من اطلاعات زیادی راجع به انتخاب رشته ندارم..بنظرتون رشته امور تربیتی سخت گیری میکنن؟من شنیدم سخت گیری میکنن توی دانشگاه ‌..مخصوصا ک دانشگاهش قم هس‌..مثلا میگن باید حتما همیشه چادر داشته باشی یذره آرایش نداشته باشی..بیرون بخوای بری از خوابگاه باید مقصد رو بهشون بگی‌..درسته؟

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲

کلا دانشگاه فرهنگیان سختگیری داره. ربطی به رشته نداره.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همه رشته های دانشگاه فرهنگیان اینطوری سخت میگیرن باید چادر بپوشی اگه علاقه نداری نرو اصلا بعدا پشیمون میشی اگه واقعا عاشق فرهنگیان باشی میتونی این سخت گیری هارو تحمل کنی

زیبایی واقعی من نه در چهره‌ام،بلکه در نوری‌ست که از زخم‌هایم گذشت و هنوز لبخند می‌زند.🌱🤍

مقصد رو بگی بهشون؟:///////////////////////////

بله اینجوری هست. البته بعضی جاها کمتر سختگیری میکنن ولی توی دفترچه ورود و خروج مقصد ثبت میشه.

https://t.me/zhaazh_khaa  کانال تلگرامم⁦✍🏻⁩ «مرد را انسان معنی می‌کنند و زن را مونث؛ و هرگاه زنی مثل انسان‌ها رفتار کند، می‌گویند از مذکر تقلید کرده است.» سیمون دوبووار♀️=♂️پاترهد🧙🏻فدایی قلم به دست یعقوب لیث صفاری، حکیم ابوالقاسم فردوسی، علامه دهخدا و دکتر معین📝«بزار» نه و «بذار» (عکسا رو میگم)❌ مرگ ‌بر هکسره🤬 حمایت از راجع‌به_نه راجب_✌🏻

مقصد رو بگی بهشون؟:///////////////////////////

اره اینطوری شنیدم ک میگن‌..اگه بخواب خارج شی از خوابگاه‌..مثلا باید بگی کجا میخوای بری

لطفا دعا کنید حاجتم برآورده بشه🥲
بله اینجوری هست. البته بعضی جاها کمتر سختگیری میکنن ولی توی دفترچه ورود و خروج مقصد ثبت میشه.

من خودم دانشجوی فرهنگیان بودم لطفا حاشیه سازی نکنید تو رو‌خدا....فوقش قبل ساعت ۹ باید خوابگاه باشی و اگه شب نیای باید بگی کجا میمونی ولی اینکه خواستی بری بیرون جلوتو بگیرن تفتیشت کنن.......

گاهی تشنه بمون ولی به بهونه تشنگی سم ننوش...