2777
2789
عنوان

برای شما هم اینجوریه؟

6 بازدید | 8 پست

برای خونه ما آب خیلی کمه مصرفمون هم کمه چون اکثرا شاغلیم خونه نیستیم این یه مدت اصلا فشار آب کمه افتضاحه یعنی الان جوری هس که آب تو بشکه میگیریم چندین ساعت فشار آب کمه یا اصلا نمیاد چی کار کنیم

وای واسه من یمدت اینجور بود داغون شدم 

صد بار زنگ زدم اداره آب هی میکفتن آب سهمیه ای شده هی فلان جا لوله ترکیده هی فلان جا نشتی داره 

درکت میکنم آدم کلافه میشه 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای واسه من یمدت اینجور بود داغون شدم  صد بار زنگ زدم اداره آب هی میکفتن آب سهمیه ای شده هی فل ...

اره به خدا کلافم حموم نمیتونم برم حالم بهم میخوره از خودم

ای بابا طبقه اول همیشه فشار خوبه که. ما طبقه چهارمیم. یوقتایی پمپ خراب میشه بیچاره میشیم. اصن اب بال ...

زیر خونمون مغازه ما هم میشیم بالا کنارمان دو تا واحد دیگس از اون موقعی که اینجوری شده بندگان خدا ۳ شب مان حموم اوضاع ناجوره نمی دونم چرا اینجوری شده تومان شاغلن

اره به خدا کلافم حموم نمیتونم برم حالم بهم میخوره از خودم

باورت میشه ما دبه پر از آب کرده بودیم 

کاسه رو میزدیم توی دبه اب برمیداشتبم تن مونو میشستیم

تا یه دوش میگرفتبم از خستگی باز کل تن مون عرق میکرد 

شهریارا گو دل از ما مهربانان مشکنید🦋 ورنه قاضی در قضا نامهربانی می‌کند 
باورت میشه ما دبه پر از آب کرده بودیم  کاسه رو میزدیم توی دبه اب برمیداشتبم تن مونو میشست ...

اره والا الان برای ما هم اینجوریه مادر بدبخت من ۴ صبح بیدار شده دبه گرفته زیر آب بلکه تا شب آب داشته باشیم بعد میگیم تهران زندگی می کنیم والا زندگی روستا ییا از ما بهتره