2777
2789

دوستان با توجه به اینکه امسال آزمون ها درس علوم و ریاضی و فارسی کشوری شده من شنیدم اگر یکیشونو بیفتی باید نهمو یه بار دیگه بخونی 😭

من برای آزمون علوم حالم بد بود مریض بودم خیلی بد دادمش همیشه ۲۰ علومم جوری که خودم حساب کردم و ۷ و ۲۵ شدم توی گوگل خوندم بالای ۷ قبولی اما نمیدونم تک شدم دیگه بعدشم من می خواستم رشته تجربی برم حالا چیکار کنم ؟ 

بر اساس چیزی که توی گوگل خوندم می گفت می تونی از تک ماده استفاده کنی چقدر نمررو میبره بالا یعنی ؟

چقد استرس داری قبول میشی بابا اگه نخونی و لای کتاب و باز نکرده باشی شهریور میدی

یـه دخـتر بـا قلبـی مهربون🫠🤗و روحـی آزاد🫧💙عـاشـق کـتاب‌ها، فیـلم‌ها و داسـتان‌هـایـی کـه مـن رو بـه دنیـاهای دیگـه مـی‌برن. بـه دنـبال پیـدا کـردن مـعنای زنـدگی در مـیان کلـمات و تـصاویر هـستم.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد استرس داری قبول میشی بابا اگه نخونی و لای کتاب و باز نکرده باشی شهریور میدی

خیلی بده من تاحالا اینجوری نشدم خانوادمم خیلی حساسن تیکه میندازن خودشون درسخون بودن

نیازی نیست از اول بخونی ۷ بگیری هم قبول نمیشی اگه بقیه نمره هات خوب باشه یا بالای یه عددی‌که یادم نیست باشه میتونی اینو تک ماده بزنی پاس شی‌ولی خب تجربی نمیتونی بری با مدیر‌صحبت کن فکر کنم از اونایی که میخوان برن تجربی وخیلی کم میشن باز ازمون بگیرن دوباره امتحان بده ولی اگه واقعا مریض بودی و۲۰ میشدیدقبلا اگه نه که وقت خودت رو حروم رشته تجربی نکن چون با نمرات پایین یا علوم ضعیف رشته تجربی هیچ عاقبتی نداره

اگر معدلتون بالای ۱۲ باشه دو تا درس و هم بیفتید با تک ماده قبول میشید فرقی نداره چه درس یا پایه ای ...

من از این نظر که از تک ماده استفاده کنم و علومو نمیفتم مطمعنم از این نظر حالم بده که تجربی نیارم