2777
2789
عنوان

بیایین

24 بازدید | 21 پست

خودتون رو بزارین جای مردی که فشهر اقتصادی خیلییی روشه و همچنین فشار روحی 

با پارتنرش دعواش میشه و یه سیلی بهش میزنه

چطوری از دل پارتنرتون در میارین 

❌خانوما درخواست دوستی ندن❌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلطان دعوات شد خوب بگو راهنمایت کنن 

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم

من عصبی باشم فقط حرف نمیزنم به خودم اجازه اون کار نمیدم

۶.۶.۶۶ رند بودیم وقتی رند مد نبود✌️ متاهل          خدایا ما مسجد نرفتیم.ولی دل کسیو نشکوندیم.ما روزه نگرفتیم.ولی حق کسیو نخوردیم.ما حج نرفتیم.ولی ابرو کسیو نبردیم ما وارث ایمانی.آنرا به منبر نفروختیم
تو چطوری از دله طرف در میاوردی؟ 

من باشم براش یه باکس گل و خوراکی مورد علاقه شو می‌گرفتم و یه هدیه کوچیک ازش عذرخواهی میکردم و قول میدادم دیگ تکرار نمیشه و ازش میخواستم درکم کنه 

دیدی بالاخره شد🥺✨

یه شاخه گل رز براش بخرین برید بهش بدید و بگید ببخشید دست خودم نبود یهو عصبانی شدم قول میدم تکرار نشه(البته به قولتون عمل کنین)بعد بهش بگید تو جان منی وداع جان آسان نیست  

اوه اوضاع خیلی خیطه نمیدونم ببین چی خوشحالش میکنه همون کارو بکن،،مثلا بعضی دخترا غذا دوست دارن بعضیا خوراکی یا محصولات مراقبت پوستی چمیدونم ببین چی دوست داره شاااااید از دلش دراومد

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
داداش اینا مرد ستیزن همش طرف اونو میگیرن 

واسه من پیش نیومد این کار کنم. قرار نیست تو عصبانیت هر حرف زد یا رفتاری کرد