2777
2789
عنوان

پسرا چه اعتماد به نفسی دارن یا ابلفضل 😐++اسکرین شات

| مشاهده متن کامل بحث + 130 بازدید | 65 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقد لول پسره پایینه ناراحت نشی اسی جون 

^===خوشبختی چون سرابی دور دست .‌.و دل دریغ؛از نوری در این سیاهی ....این بغض سنگین -__- این خستگی مفرط ---این حس تهی ؛؛ همه و همه ؛ داستانی ست  که هرگز به پایان نمیرسد ===^

نامزد منم همینه البته نه با این شدت 

ولی خب میگه  همه رو اسی کردم از دست خودم ولی خیلی پسر تو دل برویی هستم 😂😂😂 

راستم میگه البته 

اولین دلخوشی زندگیم💕مادرم💕پلان اول ؛ دیشب همه چیز به ‹ مو › رسید پلان دوم ؛ صبح معجزه شد و ‹ مو › پاره نشد ± دو ساعت بعد از معجزه ، مامانِ بی‌خبر از اتفاقات اخیر ، برای احوال پرسی زنگ زد و گفت : ‹ دیشب کلی دعات کردم💛'💎 ›دومین دلخوشی زندگیم💕 پدر و برادر جانم 💕 با قلب مهربونشون  و خوبی های بی منت 🌈🦋‌‌ سومین دلخوشی زندگیم اومدن مردی تو زندگیم که منو با تمام بچگیام بزرگ کرد 🌱و کنارش بدون هیچ ترسی خود واقعیمم🙃 .آدم امن زندگی من🫂❤️ می‌گفت هرچقدر دل‌چرکین باشم ازت ولی دوست‌داشتنت هنوزم به دریا وصله.💙 در دل و جان خانه کردی عاقبت ...❤️🌈 خدایا شکرت بابت همه چی 💛💛 
بابا یه آدم زشت و ببخشید بی مو (کچل) قد کوتاه و شکم گنده و بی کار و بی پول اومد خواستگاری من ازین خو ...

یاد سلمان نون خ افتادم🤣🤣

فقط 35 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

اللهم عجل لولیک الفرج✨ (تیکر کنکورمه)

پسری که اعتماد بنفس نداشته باشه چه بدرد میخوره؟ 

اتفاقا من کسی ک اعتماد بنفس داره میبینم خیلی ذوق میکنم 

طرف خودشو دوست داره 

از این آدمایی ک فقط بلدن از خودشون بد بگن و سطحشون و الکی بیارن پایین خوشم نمیاد حقیقتا

سخت می‌گیرد جهان، بر مردمانِ سختگیر :)!✨️

تو خودتم خیلی گندش میکنی ....

اون یه چی میگه توام تایید کن نه دیگه چهار تام تو بذاری روش اون بیشتر باد کنه 

تو از خودت فقط تعریف کن 

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

تو خودتم خیلی گندش میکنی .... اون یه چی میگه توام تایید کن نه دیگه چهار تام تو بذاری روش اون بیشتر ...

خیلی اعتماد به نفسم پایینه خب اون واقعا قشنگه ک ازش تعریف میکنم

غرق در افکار بی انتها امّا بسی زیبا ...🕊️🤍️ 
تو خودتم خیلی بهش اعتماد به نفس دادی😐

چون روم نمیشه از خودم تعریف کنم پایین تر از اونم و واقعا اون خوشگل و خوشتیپه منم تایید کردم ولی خب از درون خورد شدم

غرق در افکار بی انتها امّا بسی زیبا ...🕊️🤍️