2777
2789
عنوان

lihoziii

17 بازدید | 18 پست

اسی باهات موافقم‌ اون طرف خییلی اسکل بود که از یه دختر از خود راضی خوشش اومده.اگه عقل داشت میفهمید اخلاقت چقدر....

حتما فقط ظاهرو دیده.

پس واقعا مرد درست حسابی نبوده

@lilihoziii  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو حاضری با ی مرد ۶۰ ساله ازدواج کنی و بیاد با وقاحت تمام بهت پیشنهاد بده حس منم همینجوریه الان

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
تو حاضری با ی مرد ۶۰ ساله ازدواج کنی و بیاد با وقاحت تمام بهت پیشنهاد بده حس منم همینجوریه الان

میگه ۳۰ بود ۱۰ سال اختلاف میشه عزیزدلم.

اگه منطوت منم من ۳۰ سالمه.

واسه خودت میگم زیبایی شخصیت ادما به تواضعشون هست حالا بزرگتر بشی میفهمی.

ولی هیچ وقت شخصیت کسی رو خورد نکن.

با احترام رد کن.

واقعا پسره عقلش به چشمش بوده.البته شاید همون طاهر رو هم با عمل درست کرده. واقعا بعضی پسرا عقل ندارن

عزیزم اون فک نکنم بیاد اینجا پست شمارو ببينه ک بیاد سراغ شما ولی اگه دوست داری با هم اشناتون کنم

اگر افکار منفی را با افکار مثبت جایگزین کنید،  نتایج مثبتی به دست می آورید.                                                                                                                                      خدایا.                                                                   هزاران بار به مو رسوندی ولی نذاشتی پاره شه ی وقتایی هم پاره شد ولی دوباره چسبوندیش .هزاران لبه پرتگاه قرارم دادی ولی لحظه اخر دستمو گرفتی !بارها خسته شدم ،ناامید شدم بریدم ولی باز یه نوری نشونم دادی و امیدوارم‌کردی ..   
میگه ۳۰ بود ۱۰ سال اختلاف میشه عزیزدلم. اگه منطوت منم من ۳۰ سالمه. واسه خودت میگم زیبایی شخصیت ...

خب تحصیلات و سغلش در حد من نبود

موفق باشی عزیزم.

ولی سعی کن الان که وارد دانشگاه شدی یکم صبور تر باشی اینقدر اتفاقات میفته  توی دانشگاه باید صبور باشی درس یگبیری ازش.دانشگاه مثل سربازی پسر هاس

خب تحصیلات و سغلش در حد من نبود

کارمند بوده حداقل لیسانس یوده.

ببین راست میگی فقط میگم شخصیت کسی رو خورد نکن هیچوقت..دنیا اینقدر عجیبه یه تفر دیگه دقیقا همون رفتار رو بعد ها با خودت میکنه البته خدا نکنه.حالا انشالله واسه موارد بعدی..با احترام رد کن

کارمند بوده حداقل لیسانس یوده. ببین راست میگی فقط میگم شخصیت کسی رو خورد نکن هیچوقت..دنیا اینقدر عج ...

من توی تاپیک پربازدید نگفتم  چیزی من یکی از رشته ی تاپ رو توی ی دانشگاه خوب میخونم . این آقا توی نمیدونم کدوم بخش دانشگاه مشغوله ..توی قسمت آموزش و اینا هم نیست ..بعد سنشم از من بیشتر بود خیلی زیاااد سی ب بالاست ..من از لحاظ قیافه هم خوبم ..حرصم گرفت ک این اومد ب من پیشنهاد داد ..اگه بخوای عکسمم میزارم عکس یارو رو هم میزارم

من توی تاپیک پربازدید نگفتم  چیزی من یکی از رشته ی تاپ رو توی ی دانشگاه خوب میخونم . این آقا تو ...

نه عزیز بخدا قصد بد نداشتم فقط میگم  کسی رو خورد نکن فردا کسی پیدا میشه بالاتر از تو  که خوردت کنه همین.

موفق باشی همیشه