2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر ندارم ولی در آینده هم گوه میخوره دست روم بلند کنه

من خودم البته دستم خیلی سنگینه اگه زد هم میدونم چیکار کنم

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   

شوهر آینده که حقش رو نداره ، ولی پدرم اره

+خاکستری برات چیه سنیور؟چه شکلیه؟چه حسیه؟ -خاکستری یعنی سبز من ، نارنجی من ، آبی من ، زرد من ، بنفش من؛ خاکستری برای من یعنی همه چیز ... +پس تو هم خاکستری منی:)) "شاید فکر کنی توی مسیر زندگیت تنهاترینی ؛ اما من آخر تموم مسیرهایی که میری ، با چتر خیسم منتظرت ایستادم." جئون جونگ‌کوک،۲ مارس ۱۹۹۱ .

از دلت در آورد؟ 

همچین کاری با هیچی فراموش نمیشه 

الهی بشکنه دست اون مردی که رو زنش دست بلند میکنه

قلب رو که حیوونم داره، مهم وجدانه که نصیب هرکسی نمیشه✨🙂‍↔️                            فمینیست✌🏻🩵_فوتبالی سرسخت⚽🤍   
نه من دیگه طلاق گرقتم تاقیامت حلالش نمیکنم 

بهترین کارو کردی

انشاالله بدترش سرش بیاد

اسی یکی از تاپیکاتو  خوندم مال درد زایمان

همه چیو برعکس گفته بودی

شما پسرا که انقدر ادعا دارین زایمان درد نداره باید بگم که شما حتی درد پریود که خیلی در برابر زایمان ناچیزه رو حتی نمیتونین تحمل کنین بعد دارین از درد زایمان حرف میزنی