2821
2789
عنوان

مادر شوهر بد جنسم

89 بازدید | 11 پست

سلام دوستان من چند روز پیش با نامزدم که قهر کرده پشت تلفن دعوام شد و حرفایی زد که دلم شکست شبش نزدیک اذان صبح خواب دیدم باهاش رفتم خونه مادرش بعد مادرش منو برد تو اتاق گفت ما از اول تو رو نمی خواستیم به اصرار پسر مون اومدیم خواستگاریت ولی بعد که دیدیم پسر مون پیشت آرامش داره قبول کردیم ، بعد من بهش گله کردم گفتم پس چرا الان منو نمی خواد چرا دوباره نمی‌آیند خواستگاری تا عقد کنیم بهم گفت اگه ....دوباره بهم بگه میایم خونتون 

من این خواب رو برا پسره تعریف کردم ولی اصلا جوابمو نمیده ققط سین میکنی 

تو رو خدا بگید تعبیرش چیه جیگرم داره از عم دوریش آتیش میگیره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

توروخدا تا عقد نکردی تمومش کن این از الان اینجوری میکنه چرا میخای عمرتون هدر بدی

دوسش دارم ، وگرنه ضعف خیلی زیاد داره تو تاپیکهای قبلیم نوشتم ، همم اینکه مادرش خیلی منم منم میکنه و رئیس بازی در میاره ولی آدم عاشق که این چیزا حالیش نمیشه ، دارم از دوریش میسوزم خیلی پشت تلفن باهام بد صحبت کرد عوضی،  

اشتباه کردی تعریف کردی   خیلی تو فکر پسره بودی ناخودآگاهت درگیرش بوده

خدا لعنتش کنع یک جوری بی محلی میکنه انگار یادش رفته سه ماه پیش موس موس می‌کرد بهش جواب مثبت بدم ، خدا ازش نگدره انشالله کارماشو پس بده 

هنوز داغه  پشیمون میشه

مادر افریتش نشست زیر پاش گفت برات موقعیت های بهتر سراغ دارم جای دیکه میرم واست خواستگاری ، یک جوری از مادرش حساب میبره انگار حرفای عاشقانه ایی که میزد رو یادش رفته ، دو هفته پیش یک قرار باهاش گذاشتم دستش دو تا عکس کوچیک امانتی دارم بعد یک روسری هن قبلا برای مامانش گرفته بودم بهش داده بودم که بده بهش ، موقع پیاده شدن روسری رو از صندوق عقب در آورد بهم داد گفتم کادو رو پس نمیدن گفت اگه قسمتت شد خودت بهش بده عکسا رو هم بهم نداد انگار ته دلش اینه که من بهش برگردم ولی پنج روز بعدش پشت تلفن من شب قبلش پرید وسط حرفم گفتم دو دقه ساکت باش دارم حرف میزنم بعد داغ کرد گفت تو بلد نیستی با من صحبت کنی و دیگه هم جوابمو نداد 

دوسش دارم ، وگرنه ضعف خیلی زیاد داره تو تاپیکهای قبلیم نوشتم ، همم اینکه مادرش خیلی منم منم میکنه و ...

خیلی اشتباه میکنی ی روزی این کارت بدجور پشیمونت میکنه بشین یک هفته یک ماه گریه کن آخرش تموم میشه ولی وقتی بری زیر یک سقف یک عمر باید گریه کنی