2777
2789
عنوان

شوهرم میخواد زن دگ بگیره ...

118 بازدید | 28 پست

بچم دوماهشه  شوهرم هیچی نمیخره برای خونه نمیخره ی کیلو پیازمیخرم میگه چراخریدی برای پدرمادرش خرج میکنه من میگم فلان چیزو لازم دارم نمیخره میگه نمیخرم برو خونه بابات بچه رو هم مادرم بزرگ میکنه  میگه زن دگ میگیرم مادرش اینارو یادش میده قبلا ها ب حرفش گوش نمیداد الان هرچی میگه انجام میده اون میگه هیچی برای خونه نگیر اونوخ میره.بامخالفت خانواده ها ازدواج کردیم قبلا ها خیلی خوب بود الان خیلی بد شده خیلی ساده هس زود با حرف اونا بامن دعوا میکنه  لطفا راهنمایی کنین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

براش دعا بگیر من برا شوهرمون مجبور بودم گرفتم یجورایی تاثیر داره 

قبل عید گرفتم هیچ تاثیری نداشت.ی بارم ازاتاقمون دعا پیداکردم اینم بگم مادرشوهرم برامون دعا میگیره بین مارو بهم میزنه

براش دعا بگیر من برا شوهرمون مجبور بودم گرفتم یجورایی تاثیر داره 

اینو راست میگه میخواستم بگم گفتم یه عده الان ریپ بارونم میکننن 😊

هرچه دارم از امام رضاست ❤️‍🩹پسرم نذر امام رضاست 💚💚💚برا ظهورش صلوات

تو حتی اگر باهاش زندگی میکنی میتونی درخواست نفقه کنی

مرد منطقه نفقه بده 

نفقه بده بره دهتا زن دیگه بگیره

زنی برای تمام فصول برگرفته از شخصیت سر توماس مور ملقب به  مردی برای تمام فصول است انسان اصیل کسی است که آرمانی را برگزیده و  نه، از سر تعبد یا اقتدار کسی یا تقلید از کسی دست از این آرمان نمی شوید.یعنی هیچ تهدید یا تطمیع، هیچ جاذبه یا دافعه اجتماعی و بیرونی او را از نیل به آرمان‌هایش باز نمیدارد.