2777
2789

میخوام بدونم بعد از قبولی، چه مدت دانشگاه فرهنگیان درس خوندین و چه مدت در مدرسه بصورت رایگان تدریس کردین.؟

روال کلی رو توضیح بدین ممنون میشم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام نه ۷ امتیاز فاصله داشتم تا حدنصاب فقط

من ماده ۲۸ پارسالم. فرهنگیان فقط پنجشنبه و جمعه رفتیم بعدم آزمون دادیم. همزمان سر کلاس می‌رفتیم. رایگان هم اصلا درس ندادیم. همون اول با حقوق بودیم.

من ماده ۲۸ پارسالم. فرهنگیان فقط پنجشنبه و جمعه رفتیم بعدم آزمون دادیم. همزمان سر کلاس می‌رفتیم. رای ...

اخه میگن تا ازمون جامع انتهای دوره رو قبول نشی برات حکم نمیزنن، دقیقا چه تاریخی از شما ازمون جامع گرفتن؟

اخه میگن تا ازمون جامع انتهای دوره رو قبول نشی برات حکم نمیزنن، دقیقا چه تاریخی از شما ازمون جامع گر ...

ا

حکم برای همه بعد سه ماه میخوره. بعد از سه ماه، همه حقوق یکجا پرداخت میشه. کاری هم به آزمون جامع نداره. اونو که امتحان میدی و همه هم قبولن.

ا حکم برای همه بعد سه ماه میخوره. بعد از سه ماه، همه حقوق یکجا پرداخت میشه. کاری هم به آزمون جامع ...

ببخشید انقد سوال میپرسم و مرسی که جواب میدین.

یعنی شما از اول مهر رفتی تدریس کردی و در کنارش اخر هفته ها کلاس شرکت کردی بعد دی ماه کلاسات تموم شد و برات حکم زدن و حقوقت هم از اول مهر تا اون موقع رو یکجا پرداخت کردن؟

ببخشید انقد سوال میپرسم و مرسی که جواب میدین. یعنی شما از اول مهر رفتی تدریس کردی و در کنارش اخر هف ...

خواهش میکنم دوست من.

از اول مهر رفتیم سر کلاس، آخر هفته ها هم دانشگاه فرهنگیان کلاس داشتیم. دی برامون حکم زدن و حقوق سه ماهه رو ریختند به حساب. کاری هم نداشتند که کلاسها تموم شده یا نه یا نمره جامع رو گرفتیم یا نه. اصلا اون سه ماهی که حقوق نمی‌دن به کلاسها ربطی نداره. بخاطر یه سری کارهای اداریه.

خواهش میکنم دوست من. از اول مهر رفتیم سر کلاس، آخر هفته ها هم دانشگاه فرهنگیان کلاس داشتیم. دی برام ...

قربان شما.

بعد کلاسای خودتون حضوری بود یا مجازی؟ و چند ماه طول کشید تا تموم بشه؟

قربان شما. بعد کلاسای خودتون حضوری بود یا مجازی؟ و چند ماه طول کشید تا تموم بشه؟

کلاسای فرهنگیان حضوری اند. فکر کنم همون دی و بهمن بود که تمام شدند. کلا چیز جدی ای نیستند. آخرم همه قبول میشن‌

کلاسای فرهنگیان حضوری اند. فکر کنم همون دی و بهمن بود که تمام شدند. کلا چیز جدی ای نیستند. آخرم همه ...

چه مبلغی برای دانشگاه فرهنگیان پرداخت کردین؟

و اینکه الزاما بعد از سه ماه حکم رو میزنن یا مثلا ممکنه بگن چند ماه دیرتر میزنیم؟

چه مبلغی برای دانشگاه فرهنگیان پرداخت کردین؟ و اینکه الزاما بعد از سه ماه حکم رو میزنن یا مثلا ممکن ...

هنوز چیزی پرداخت نکردیم. قصد هم نداریم پرداخت کنیم😁 ولی اگه مجیورمون کنند تقریبا دو میلیون و پونصد.

ممکن نیست. بعد از سه ماه یکجا می‌ریزند. اصلا نمیشه دورتر بزنند.