2777
2789
عنوان

پسره قیافه ش شبیه اون ور ملاقه بود

77 بازدید | 11 پست

بهم گفت بیا خونه خالی گفتم نه

ارتباط شو باهام قطع کرد! 

البته قضیه مال یه ماه پیشه

هنوزم حرص میخورم که چرا بجای اینکه قشنگ برینم بهش اون رفتارای هیستریک و ناشی از استیصال رو از خودم نشون دادم! 

مدرس زبان آلمانی🇩🇪

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چی بودن حالا مگه رفتارای ناشی از هیستریصتالت؟!

تو ماشینش بودم

وقتی اون صحبتو کرد فشارم افتاد دستام میلرزید

تو اولین چراغ قرمز که نیش ترمز زد پیاده شدم فرار کردم😔

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
تو ماشینش بودم وقتی اون صحبتو کرد فشارم افتاد دستام میلرزید تو اولین چراغ قرمز که نیش ترمز زد پیاد ...

دیگه بیشتر ازین جا نداشت قهوه ایش کنی ک،در نطفه خفه کردی نیت شومش رو.

خیلی هم خوب کاری کردی بهش فک نکن🥂

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
دیگه بیشتر ازین جا نداشت قهوه ایش کنی ک،در نطفه خفه کردی نیت شومش رو. خیلی هم خوب کاری کردی بهش ...

فک نکنم تأثیری روشذاشته باشه 

من نشدم میره سراغ یکی دگ

صرفا از ماشین پیاده شدنم کافی نبود! 

مدرس زبان آلمانی🇩🇪
تو ماشینش بودم وقتی اون صحبتو کرد فشارم افتاد دستام میلرزید تو اولین چراغ قرمز که نیش ترمز زد پیاد ...

کار‌خوب کردی . حق داشتی . من و ابجیم و دختر خالم بیرون بودیم  ی نفر بیشعور احمق اومده میگه میشه فردا با یکیتون قرار قهوه بزارم ؟ ؟ ؟ ( ما بیبی فیس هستیم و اونموقع ۱۸ سالمون بیشتر نبود منو ابجیم دخترخاله هم ۱۹ سالش بود  ) 

دست و پامون می‌لرزید و فرار کردیم حالا شما که جای خود داری . ( چون شب بود رفته بودیم سینما بعد توی خیابون خیلییی تاریک بود و کسی نبود ) 

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍

فک نکنم تأثیری روشذاشته باشه  من نشدم میره سراغ یکی دگ صرفا از ماشین پیاده شدنم کافی نبود!&nb ...

خب در هر صورت ک براش مهم نبوده 

پس چ اهمیتی داره ک اون لحظه چی میگفتی

افسوس که بی فایده فرسوده شدیم...
خدا محوشون کنه

انشاللللهههههه

لطفا هدیه برای ۱۴ معصوم ( ع)  ی صلوات بفرستید 🌷❌به هیچ وجه هیچ مردی تو تاپیک های من نظر نده و ریپلای نکنه منو ، اگه دارم با مردی حرف میزنم نمی‌دونم مرده وگرنه اصلا جواب نمی‌دم❌ اگه من اشتباهی میکنم به این معنی نیست که اسلام کامل نیست و یا اشتباهه به این معنیه که من اشتباه کردم و نتونستم اونجوری که باید حواسم باشه ☺️هیچ وقت به اندازه وقتی که داداشم بهم میگه جوجه معلم ذوق نمیکنم 😍