خیلی تو خودم می ریزم .همیشه احساس طرف در نظر میگیرم و آروم جواب میدم .آخر سر تو همه قضایا منو مقصر جلوه میدن. نمی تونم از خودم دفاع کنم .چی بگم همش ساکتم یا لبخند میزنم.
ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋
یه چیزی که هست اینکه تو دعواهای تا جایی که ممکنه حقو به طرف ندین چون بعدا خودتون پشیمون میشین . در حالت عادی که ادم عذرخواهی میکنه ولی تو دعوا مثلا بگو که اصلا اینکارو کردم دلم خواست کاری از دستت برمیاد ؟
حرف های ثابتی نیستن بستگی به شرایط داره که کی چی گفته
مثلا سرکار من وسایل صبحونه و فلاکس اوردم چندبار درس کردم و همه میخورن الان هی کار و هردم دقیقه صدام میزنن فلانی چایی .صبحونه بالحن بد دور از شان انگار من آبدارچیم نمیدونم چی بگم که ناراحتی پیش نیات و متوجه بشن
ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مثلا سرکار من وسایل صبحونه و فلاکس اوردم چندبار درس کردم و همه میخورن الان هی کار و هردم دقیقه صدام ...
فلاکس که میبری بزار یه جایی یا کنار خودت کسی گفت چایی بیار محترمانه بگو خودتون بیاین بریزین ببرین من کار دارم . غیر محترمانه که باشه بگی خودتون دست و پا دارید منم نوکرتون نیستم خودتون بریزین . بعد با لحن آروم و ملایم نگو محکم و قاطعانه بگو
اون لحظه مث شتر از جام می پرم و میرم انجام میدم .دسم بشکنه که نمک نداره.چیکار کنم شوخی زشت و بی مزه ...
یه بار که شوخی کردن بگو لطفا حرمت هارو نگه دارین من با شما شوخی ندارم . محکم بگو اصلا نخند یه طوری نشون بده انگار چیزی گفته چیز بانمکی نبوده . اگه میخوای کاری کنی که دیگه شوخی نکنن اینکارو کن ولی اگه میخوای نشون بدی نقطه ضعفت این نیست خودتم باشون بخند و مسخره کن . یا مثلا با خنده بگو اینکارو کردم خلافی دزدی چیزی نکردم که . یا مثلا بگو ایکاش آدم اینطوری باشه ولی ( عیب خودشو به شوخی بگو )
چقدر با تجربه ای کاش میشد از تو گوشی بیارمت بیرون باشون میخندم همیشه ولی دیگه چیزی نمیگفتم تم ...
انقدر از نوجوونیم تا الان دعوا کردم که ، ببین فقط فاصله بگیر ازش یخ بارم که داشت پیش تو از کسی غیبت میکرد تو هیچی نگو چون نفر بعدی تویی . با خنده بگو حالا انقدر زیر آب بقیرو زدنم خوب نیستا برمیگردی میبینی ابوالفضل زده کمرت 😃😃 اگه رفت غیبت تورو پیش بقیه کرد بگو خودت خوب میدونی واقعیت چیه ولی اول بگو خودت چیکار کردی که جوابش این بوده