2777
2789
عنوان

چجوری سلیطه بشم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 17 بازدید | 23 پست

یه چیزی که هست اینکه تو دعواهای تا جایی که ممکنه حقو به طرف ندین چون بعدا خودتون پشیمون میشین . در حالت عادی که ادم عذرخواهی میکنه ولی تو دعوا مثلا بگو که اصلا اینکارو کردم دلم خواست کاری از دستت برمیاد ؟ 

اصالت لر 🌬
حرف های ثابتی نیستن بستگی به شرایط داره که کی چی گفته

مثلا سرکار من وسایل صبحونه و فلاکس اوردم چندبار درس کردم و همه میخورن الان هی کار و هردم دقیقه صدام میزنن فلانی چایی .صبحونه بالحن بد دور از شان انگار من آبدارچیم نمیدونم چی بگم که ناراحتی پیش نیات و متوجه بشن

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه چیزی که هست اینکه تو دعواهای تا جایی که ممکنه حقو به طرف ندین چون بعدا خودتون پشیمون میشین . در ح ...

دقیقا چقدر خوب گفتی

ماورای باورهای ما،ماورای بودن و نبودن ما،آنجادشتی است فراتر از تصورات راست و چپ ،تو را آنجا خواهم دید۰🦋
مثلا سرکار من وسایل صبحونه و فلاکس اوردم چندبار درس کردم و همه میخورن الان هی کار و هردم دقیقه صدام ...

فلاکس که میبری بزار یه جایی یا کنار خودت کسی گفت چایی بیار محترمانه بگو خودتون بیاین بریزین ببرین من کار دارم . غیر محترمانه که باشه بگی خودتون دست و پا دارید منم نوکرتون نیستم خودتون بریزین . بعد با لحن آروم و ملایم نگو محکم و قاطعانه بگو 

اصالت لر 🌬
فلاکس که میبری بزار یه جایی یا کنار خودت کسی گفت چایی بیار محترمانه بگو خودتون بیاین بریزین ببرین من ...

اون لحظه مث شتر از جام می پرم و میرم انجام میدم .دسم بشکنه که نمک نداره.چیکار کنم شوخی زشت و بی مزه نکن و حد خودشون بدونن

اون لحظه مث شتر از جام می پرم و میرم انجام میدم .دسم بشکنه که نمک نداره.چیکار کنم شوخی زشت و بی مزه ...

یه بار که شوخی کردن بگو لطفا حرمت هارو نگه دارین من با شما شوخی ندارم . محکم بگو اصلا نخند یه طوری نشون بده انگار چیزی گفته چیز بانمکی نبوده . اگه میخوای کاری کنی که دیگه شوخی نکنن اینکارو کن ولی اگه میخوای نشون بدی نقطه ضعفت این نیست خودتم باشون بخند و مسخره کن ‌. یا مثلا با خنده بگو اینکارو کردم خلافی دزدی چیزی نکردم که . یا مثلا بگو ایکاش آدم اینطوری باشه ولی ( عیب خودشو به شوخی بگو )

اصالت لر 🌬
یه بار که شوخی کردن بگو لطفا حرمت هارو نگه دارین من با شما شوخی ندارم . محکم بگو اصلا نخند یه طوری ن ...

چقدر با تجربه ای کاش میشد از تو گوشی بیارمت بیرون 

باشون میخندم همیشه ولی دیگه چیزی نمیگفتم تموم کنن.به ادمی که حرف میاره و میبره و غیبت میکنه و آمار همه رو میگیره چجور عیبش بگم که ناراحت نشه

چقدر با تجربه ای کاش میشد از تو گوشی بیارمت بیرون  باشون میخندم همیشه ولی دیگه چیزی نمیگفتم تم ...

انقدر از نوجوونیم تا الان دعوا کردم که ، ببین فقط فاصله بگیر ازش یخ بارم که داشت پیش تو از کسی غیبت میکرد تو هیچی نگو چون نفر بعدی تویی . با خنده بگو حالا انقدر زیر آب بقیرو زدنم خوب نیستا برمیگردی میبینی ابوالفضل زده کمرت 😃😃 اگه رفت غیبت تورو پیش بقیه کرد بگو خودت خوب میدونی واقعیت چیه ولی اول بگو خودت چیکار کردی که جوابش این بوده 

اصالت لر 🌬
انقدر از نوجوونیم تا الان دعوا کردم که ، ببین فقط فاصله بگیر ازش یخ بارم که داشت پیش تو از کسی غیبت ...

ممنونم عزیزم ❤