سلام من کلاس نهمم امسال چرت ترین و سخت ترین سوالات کشوری افتاده برامون من آرزو دارم نمونه دولتی قبول شم شب خوابم نمیبره از استرس سر یه اتفاقی هم خیلی مهم هست برام مدرسه شاهد درس میخونم درسم خوبه و کلاس تستم میرم لطفاً کسی اینجا قبلاً آزمون داده راهنمایی کنه
اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤
فعلا کاری به آزمونونمونه دولتی نداشته باش . ناروتو بذار برای امتحانات. شما یکشنبه امتحان ریاضی داری. بشین بخون . بهد امتحانات چند روز وقت داری برای امتحان نمونه .اونم بشین نمونه سوالات ورودی رو حل کن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
علوم چی بود خدایی با اون حلیمو پاشنه بلند البته من میگم چون سطح کشوری دیگه همه رو باید در نظر بگیرن
بنظر منکه خیلی اسون گرفتن
خصوصا فارسی رو
خداکنه ریاضی هم مثل علوم و فارسی باشه
اگر از من درباره خوشبختی بپرسند میگم از میان ۱۰ هزار فرقه متمایز در جهان ، مسلمانِ شیعه و محب علی متولد شدم 😌💖.+ جشن عید غدیر از شعائر اسلامه!توهین کردن بهش حرامه!❤
شما واقعا اون سوال های ساده رو نتونید حل کنید توی دبیرستان حتی نمیتونیدددرسا رو پاس شین😐💔 خداروشک ...
عزیزم مام گیج نیستیم که دور از جون من خودم مدرسه شاهد درس میخونم و درسم خوبه و سطح مدرسه فوقالعاده س منتها من منظورم این بود که برای کشوری باید کل مناطق رو در نظر بگیرن حتی مناطق محروم